24 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Yolsuzluk iddiaları ve fiyat, bağışları azalttı

Geçen yıl kurban bağışı kesim ihalelerinde yaşanan yolsuzluk iddialarına bu yıl yükselen et fiyatları da eklenince, vekâleten kurban kestirenlerin ve bağış yapanların sayısında büyük düşüş oldu. Sayı, geçen yıl 374 bin 12 iken, bu yıl 221 bin 157’de kaldı.


Büyükşehirlerin trafiği psikolojiyi bozuyor

İSTANBUL ve Ankara gibi büyük metropollerde gerek toplu taşıma araçlarını kullanan, gerekse de kendi özel araçlarını kullanan insanların ve bu araçlar

Kamyon kasasındaki tankerde kaçak mazot

Kırıkkale’de jandarmanın yaptığı operasyonda kamyon kasasına özel yapılmış bir tankerde 20 bin litre kaçak mazot ele geçirildi.


  20 yıldır eski kitap ve plak topladı

ORDU’DA 20 yıldır topladığı 100 binin üzerinde eski kitap, 10 binin üzerinde plağı satışa sunan sahaf Yaşar Hız, Türkiye’nin her yerinden meraklıların kendisine ulaştığını söyledi.


  Kampanya ile 12 bin kişi okur yazar oldu

ANA-KIZ Okuldayız Projesi kapsamında Adana’da 12 bin kişiye okuma yazma öğretildi. Okuma yazma bilmeyen 170 bin kişinin bulunduğu Adana bu konuda yüzde 0.60 ile Türkiye genelinde 74. sırada yer alıyor.


  En temiz tuvalete 5 bin dolar ödül

ANTALYA’DAN, kültür turlarına çıkan turistlerin en büyük şikâyetinin, güzergâhtaki mola yerlerindeki tuvaletlerin pisliğinden şikâyet etmeleri üzerine, bir turizm şirketi 5 bin dolar ödüllü ‘’En temiz tuvalet’’ yarışması düzenledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.