"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmet Şimşek: Tercih milletimizindir; ya 90'lı yıllar ya da 2023 hedefleri!

28 Ekim 2015, Çarşamba 11:52
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1 Kasım’da yapılacak seçimde 90’lı yılların gerilimli yıllarına dönüş ile 2023 hedefine gidiş arasında bir tercih olacağı uyarısında bulundu.

Şimşek, “Tercih milletimizindir.” diye konuştu. Şimşek, Avrupa Birliği hala bu ülkenin sorunlarının ilacı olduğunu söyledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Habertürk televizyonunda katıldığı bir programda 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesinde uyarılarda bulundu. “Pazar günü sandıkta yapılacak tercih 90'lara dönüş ile 2020'lere gidiş arasında bir tercih olacak” diyen Bakan Şimşek, şunları kaydetti: “Ya Türkiye 2023 hedefine yükselecek ya da 90’lı yılların çatışmalarına, tartışmalarına, gerilimlerine, koalisyonlarına döneceğiz. Tercih milletimizindir.”

Okunma Sayısı: 1858
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Umut

    28.10.2015 14:21:16

    Şunu deyin de olsun; biz olmazsak Türkiye olmaz. Bunu ifade etmenin dalaveresi sizlerde...

  • Hüseyin İLHAN

    28.10.2015 13:40:14

    AKP nin 2023 hedefleri, 1-İSLAM BİRLİĞİNİ YOKETMEK, 2-TÜRKİYE de milletin ipoteksiz ev,bağ,bahçe,tarla ve tesisini bırakmamak, 3-Ülkede konuşan,fikrini açıklayabilen ,düşünen,üreten nesil yerine,dizilere bağımlı,UYUŞTURUCU,FUHUŞ MÜPTELASI TOPLUM olmasını sağlamak. 4-Haksızlıklar karşısında ne olursa olsun duran cemiyet yerine,bunları sessizce karşılayan,hatta bizden yapan diye destek olan korkak,pısırık ve vicdan,iz'an,insaf ehli olmayan nesil,insanların olduğu TÜRKİYE, 5-haram yemeyi ÖĞRENMİŞ,ZALİMLERE KUL OLMUŞ,DİNİ SAPKINLIKLARI İBADET ZANNEDEN haşhaşi TOPLUMU OLMASINI SAĞLAMAK. akp2023 DEN BUNLARI ANLIYOR VE UYGULUYOR.

  • Toygar

    28.10.2015 12:11:24

    90'lı yılları şu anda bizatihi yaşıyoruz zaten! SAYENİZDE! Sen git de tv kanallarının devlet tarafından nasıl gasp edildiğini gör! Ondan sonra 90'lı mı 40'lı mı yıllara dönmüşüz, bilahare konuşursun!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı