Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ceza alırsam sorumlusu Bıçakcı'dır

Fenerbahçeli milli futbolcu Serkan Balcı, ceza alması halinde sorumlunun kendilerine sahip çıkmayan eski federasyon başkanı Levent Bıçakcı olacağını söyledi.

FIFA Disiplin Komitesi'ne 16 Kasım'da oynanan olaylı Türkiye-İsviçre 2006 Dünya Kupası play-off karşılaşmasının ardından açılan disiplin soruşturması kapsamında ifade veren Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan milli futbolcu Serkan Balcı, ceza alması halinde sorumlunun kendilerine sahip çıkmayan eski federasyon başkanı Levent Bıçakcı olacağını belirtti.

Karar 6 Şubat'ta

FIFA Disiplin Komitesi'ne Hamit'in açıklamaları nedeniyle ifade verdiğini söyleyen milli futbolcu Serkan Balcı şunları söyledi: "Hamit Altıntop'un açıklamalarından dolayı ifade verdim. Benim yapmadığımı söyledim. 6 Şubat'ta her şey, kimin ceza alacağı, kimin almayacağı belli olacak. Hamit, Levent Bıçakcı ve federasyon avukatlarının baskısı sonucu benim ismimi verdi, ben de bu konuda ifade verdim. Hamit, orada farklı şeyler söylemiş, rakip futbolcunun karnına vurduğumu söylemiş. Onların doğru olmadığını, bunları yapmadığımı söyledim. Soyunma odasında şaka ile karışık bir şeyler söylendi. Bunlar maç sonrasındaki atmosferde söylenen sözlerdi. Ama Hamit bu sözleri ciddiye aldı. Son söyleyeceğim söz de budur, artık daha dikkatli olacağım. Benim için rahat, bir problemim yok. Ceza alırsam bundan sorumlu olan bize sahip çıkmayan başkanımızdır."

28.01.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Reklam filmini indirmek için tıklayın

Bütün haberler

Başlıklar

  EN İYİ GRUBA DÜŞTÜK

  Ceza alırsam sorumlusu Bıçakcı'dır

  Taraftar: Jun, Beşiktaş'a bir fayda sağlamaz

  Halilhodzic: Trabzon'a gelmekle hata yaptım

  Golcü Neemelo Trabzonspor'da

  Hidayet yine Magic'i kurtardı

  Efes'li Popoviç en değerli oyuncu

  Kurtar: Bu karda çalışmak çok zor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004