Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Formula 1’den 50 milyon Euro bekleniyor

Türkiye’de Denetim, Vergi, Yönetim Danışmanlığı, Kurumsal Finansman ve Kurumsal Risk alanlarında hizmet veren Deloitte’un hazırladığı “Formula 1 Ekonomisi” raporuna göre, Formula 1, ekonomiye 50 milyon Euro kazandıracak.


Konut kredisiyle vergi takibi

Maliye Bakanlığı, 2001’den itibaren kredi ile ev sahibi olanları merceğe aldı. Alınan kredi miktarı ile “tapuda” yapılan beyan inceleniyor.

Organik tarım cahiliyiz

Pan Tarım Genel Müdürü Zeynep Öztekin, Türkiye’de organik tarımın yabancıların talepleriyle oluştuğunu belirtti.


  “İşveren de özverili olmaya alışsın”

Bazı işveren çevreleri tarafından dillendirilen ve hükümet tarafından da kabul gören istihdam maliyetlerinin aşağıya düşürülmesi, işveren sigorta pirim paylarının azaltılması, kıdem tazminatının kaldırılması ve zorunlu istihdamın azaltılması yönündeki çalışmaların, çalışma hayatının acil ihtiyacı olmadığına dikkat çeken Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, işverenlerin özveride bulunmaya alışması ve katma değerde işçinin de payı olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi.


  Çalışanların yüzde 44’ü asgarî ücretli

SSK’ya kayıtlı toplam 6 milyon 918 bin 605 sigortalının yüzde 44’üne denk gelen 3 milyon 42 bin 396’sının ücreti SSK’ya asgarî ücret üzerinden bildirildi. Çalışanların sadece 238 bin 603’ünün SSK primi tavandan ödeniyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004