Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bu yarışma sadece çocuklara

Fotoğraf Dergisi tarafından, sadece çocukların katılabileceği geniş kapsamlı bir fotoğraf yarışması düzenleniyor. “Haydi Çocuklar Fotoğraf Çekelim” sloganıyla duyurulan yarışmaya, 6-13 yaş gurubundaki tüm çocuklar katılabiliyorlar.

Belirlenen yaş gurubundaki çocuklar, yarışmaya katılmak için diledikleri konuda çektikleri fotoğraflarını 30 Kasım tarihine kadar organizasyon sekreterliğine gönderebiliyorlar. Yarışmada birinci seçilen fotoğrafın sahibi bir bilgisayar, ikinci seçilen bir iPod 30 GB ve üçüncü seçilen bir PlayStation 2 kazanacak. Jüri özel ödülüne lâyık görülen yarışmacı ise, bir Sony portatif müzik setinin sahibi olacak. Apple IMC, Fujifilm, HP, Kodak, Lexmark, Sony ve Yalçınlar’ın desteklediği yarışmanın jürisinde Emre İkizler, Nadir Ede, Ömer Serkan Bakır, Sadık Demiröz, ve Timurtaş Onan yer alıyor.

Fotoğraf Dergisi İmtiyaz Sahibi Şerif Antepli, yarışma ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Fotoğraf, dünyada hızla gelişiyor, yaygınlaşıyor. Yayıncılık misyonumuzla birlikte çeşitli faaliyetler yaparak fotoğrafın Türkiye’de yaygınlaşmasına ve daha çok sevilmesine çalışıyoruz. Bu yıl çocukların katılabileceği bir yarışma düzenleyerek, önce fotoğraf makineleri ile tanışmalarını, sonra fotoğraf çekmeye heves etmelerini, en sonunda da çektikleri resimlerle yarışmalarını istedik..”

“Haydi Çocuklar Fotoğraf Çekelim” yarışmasına katılmak isteyenler, yarışma katılım formlarını fotoğraf mağazalarından veya www.fotografdergisi.com adresinden edinebilirler. Detaylı bilgi için: (0212) 256 92 58

19.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İman zekâyı geliştiren en etkili yöntemdir

  Bu yarışma sadece çocuklara


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004