Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'İN HAVUZ KEYFİ

Lider F.Bahçe kazandıkça zenginleşiyor. Ligin 12. haftası sonunda 8 galibiyeti, 2 beraberliği bulunan sarılacivertlilerin kasasına 2 milyon 21 bin YTL girdi. Transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş ise, havuzdan şu ana kadar 1 milyon 632 bin YTL aldı.


Denizlispor-Fenerbahçe

Fenerbahçe ile Denizlispor, bugb yapacakları maçla birlikte, Birinci Futbol Ligi'nde 31. kez karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadında saat 20.00'de oyn

Yıldıray'ın talibi çok

Almanya'nın Hertha Berlin takımında oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'e İngiliz, Türk ve Alman kulüplerinden transfer teklifleri yağıyor.


  Nihat 2 gol attı göklere çıkarıldı

İspanyol spor basını, Kral Kupası'nda Castellon'a 2 gol atarak Villarreal'i çeyrek finale yükselten Türk futbolcu Nihat Kahveci'ye bu kez övgü yağdırdı.


  Magic'i galibiyete Hidayet taşıdı

NBD'da Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Orlando Magic, sahasında Seattle Supersonics'i 88-87 yendi. Karşılaşmaya ilk 5'de çıkan Hidayet Türkoğlu, 35 dakikada 18 sayı, 2 savunma ribauntu, 2 asist ve 1 top çalmalık performansıyla takımını galibiyete taşıdı.


  Almanya'nın golcüsü 21 yaşındaki Gomez

Almanya henüz 21 yaşında olan İspanyol asıllı Mario Gomez'i konuşuyor. Almanya 1. Lig ekibi Stuttgart'ta Serdar Taşçı'nın çok yakın arkadaşı olan Gomez ilk 11 haftada attığı 7 golle dikkat çekiyor.


  Sinan Şamil Sam Almanya'da ünvan maçına çıkıyor

Hamburg'daki Alsterdorfer Sporthalle'de 10 Kasım günü yapılacak boks galasında 9 Türk boksör ringe çıkacak. Ahmet Öner'in sahibi olduğu Arena BoxPromotion tarafından organize edilecek akşamda, Sinan Şamil Sam ve Alpaslan Ağüzüm, kemer için dövüşecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004