Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yıldıray'ın talibi çok

Almanya'nın Hertha Berlin takımında oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'e İngiliz, Türk ve Alman kulüplerinden transfer teklifleri yağıyor.

Alman Birinci Ligi takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, gençlerle birlikte çalışmanın kendisine büyük zevk verdiğini söyledi. Yıldıray, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, takımdaki genç oyuncuların ilk kez Bundesliga'da oynadıkları için havaya girmemeleri gerektiğini belirterek, ''Genç futbolcularla çalışmak zevk veriyor. Önemli olan bizim yardımımızı kabul etmeleri ve Bundesliga'da oynadıkları için havaya girmemeleri'' dedi.

Sakatlığının sürdüğünü ifade eden Yıldıray, ''Ayak bileğim şiş ve daha sancılarım var. Sanırım Bochum'a karşı da oynayamayacağım'' şeklinde konuştu. Bundan sonraki karşılaşmalarda kolay rakiplere karşı mutlaka puan almaları gerektiğini söyleyen milli futbolcu, ''Zor görevlerde geri geleceğim'' dedi.

YABANCI TALİPLERİ ÇOK

Gazetede ayrıca, bazı İngiliz, Türk ve Alman kulüplerinin Yıldıray'la ilgilendikleri, Hertha BSC Berlin'in başarılı olması durumunda Yıldıray'ın takımda kalma kararının kolaylaşacağı, bunun için de takımın başarıyı elde ederek Yıldıray'ı istediğini göstermesi gerektiği kaydedildi.

10.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'İN HAVUZ KEYFİ

  Denizlispor-Fenerbahçe

  Yıldıray'ın talibi çok

  Sultanlar, Japonları geçemedi: 3-1

  Nihat 2 gol attı göklere çıkarıldı

  Magic'i galibiyete Hidayet taşıdı

  Almanya'nın golcüsü 21 yaşındaki Gomez

  Sinan Şamil Sam Almanya'da ünvan maçına çıkıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004