Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

2007 bıçak sırtında geçecek

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Malatyalı, ‘’Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinde yavaşlama ile birlikte değerlendirildiğinde, 2007 yılının Türkiye için bıçak sırtında geçeceğini söylemek gerekiyor’’ dedi.


Elektrik özelleştirmeleri seçim sonrasına kaldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, elektrik özelleştirmeleri, dağıtım özelleştirmeleri gibi son derece hayatî önemdeki bir konunun seçim ö

Fındıkçı geçen yılı unutmak istiyor

Fındık Üreticileri Sendikası (FINDIK-SEN) Genel Başkanı Kutsi Yaşar, 2006 yılının Türk fındığı ve fındık üreticisi açısından karanlık bir yıl olarak g


  Avrupa: Petrol krizi yaşamayız

Sanayileşmiş 26 ülkeye enerji danışmanlığı hizmeti veren Uluslararası Enerji Ajansı, Avrupa’nın, Belarus üzerinden geçerek Rus petrollerini Batı Avrupa’ya taşıyan Druzhba Boru Hattında yaşanan kesintiyle başa çıkabilecek durumda olduğunu bildirdi.


  Renault yatırımlarını sürdürüyor

Renault Dış İlişkiler Başkanı Yardımcısı ve Euromed Başkanı Luc Alexandre Menard, Bursa’da yeni bir araç üretme kararı aldıklarını belirterek, ‘’Clio’nun yeni versiyonu bir tek burada üretilecek’’ dedi.


  Maliye’de fatura-fiş alarmı

Gelir İdaresi Başkanlığı, halen TBMM gündemindeki Gelir vergisi kanununda değişiklik öngören yasa tasarısında da yer alan vergi iadesinin kalkmasıyla birlikte, alış verişlerde yurt çapında kapsamlı vergi denetimleri başlatıyor.


  Emisyon hacmi azaldı

Dolaşımdaki kâğıt para miktarını gösteren emisyon hacmi, önceki gün 723 milyon 525,7 bin YTL azalarak 23 milyar 432 milyon 791,8 bin YTL olarak gerçekleşti.


  İhracat hedefi 100 milyon dolar

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ihracatta bu yıl sonu için konulan 100 milyar dolarlık hedefin ‘’kritik bir kütle’’ olduğunu belirterek, ‘’Bu kritik kütleyi hep beraber aşacağız inşaallah’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004