Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ı her zaman yeniyoruz

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Kezman, "Puan farkı 7 değil, 10'dur. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray'ı son yıllarda her şartta yeniyor" dedi. Kezman, 2. yarıda daha çok gol atacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, Galatasaray ile aralarındaki puan farkını 7 değil, 10 olarak gördüğünü belirterek, ''Çünkü onları hep yeniyoruz'' dedi Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Belek'teki Arcadia Hotel'de basın toplantısı düzenleyecen Mateja yapan Kezman, Galatasaraylı futbolcuların, 7 puanlık farkın önemli olmadığını, geçen sezon da geriden gelip şampiyon olduklarını söylediklerini duyduğunu belirterek, ''Bana göre de bu puan farkı 7 değil, 10'dur. Çünkü son yıllarda Fenerbahçe hangi koşullarda olursa olsun sürekli Galatasaray'a karşı kazanıyor. İkinci yarıdaki maçı da kazanacağımız için puan farkı 10'dur. Bu sezonu şampiyon bitireceğimize inancımız var'' dedi. Ligin ilk yarısında unutamadığı maç olarak Galatasaray maçını gösteren Sırp futbolcu, ''Galatasaray maçının tüm Fenerbahçeliler için çok özel bir maç olduğunu biliyorum. O maçta gol attığım ve maçı kazandığımız için çok mutlu oldum'' diye konuştu.

BASKIYI ÇOK SEVMEM

Kezman, takıma geç katılmasına karşın ilk yarıdaki performansının iyi olduğunu kaydetti. Kendisi için takımın şampiyon olmasının fazla gol atmaktan daha önemli olduğunu belirten Sırp futbolcu, şöyle devam etti: ''Takımımın şampiyon olması için elimden gelen herşeyi yapacağım. Ben takım oyuncusuyum. Baskıyı çok fazla seven biri değilim. 40 gol atıp takımın şampiyon olmaması güzel birşey değil. 15 gol atayım takım şampiyon olsun. İlk yarıda geç katıldığım ve sakatlık yaşadığım için yeterli gol atamamış olabilirim ama ikinci yarıda daha fazla gol atacağım sözünü verebilirim.''

ALKMAAR BENDEN KORKAR

UEFA Kupası'ndaki rakipleri Hollanda'nın AZ Alkmaar takımını çok iyi tanıdığını anlatan Kezman, ''Hollanda'da oynarken AZ Alkmaar'a karşı hep gol attım. PSV Eindhoven'da iken 4-3 yenmiştik, 3 gol atmıştım. Benden biraz korktuklarını düşünüyorum. O dönemde oynayan oyunculardan kimileri yine kadroda. Umut ediyorum yine aynısını yapacağım'' dedi. Bir gazetecinin, ''UEFA Kupası'nda hangi derece kişisel olarak seni tatmin eder?'' sorusuna karşılık Sırp oyuncu, ''Yarı finale dek çıkmak, çok iyi iş yaptığımızı gösterir ama tabii ki finale erişmek en büyük isteğimiz. Yalnızca kaliteniz yeterli olmuyor. Çok fazla şansa da ihtiyacınız var. Çok çalışırsanız şans da sizin yanınızda olur'' diye konuştu. Kezman, ailesinin İstanbul'da çok mutlu yaşadığını da sözlerine ekledi.

10.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2 MAÇI ALIRSAK TAMAM

  G.Saray'ı her zaman yeniyoruz

  Efes, lider TAU'yu İpekçi'de ağırlıyor

  Fonex'in Aralık ayı yıldızı Reese oldu

  Ersan rekor kırdı

  Beckham'a yeni imza yok

  Beşiktaş çok kötü


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004