Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Piyasalar etkilenmesin

Ankara Ticaret Odasına (ATO) kayıtlı 2 bin 360 işyerinde yapılan ankete göre, piyasalarda Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin ekonomik ve siyasi istikrarı, toplumsal huzuru bozacağı endişesi hakim... ATO Başkanı Sinan Aygün, “Bu uzun süreçte devletin çarklarının, hiç seçim olmayacakmış gibi dönmesini istiyoruz’’ dedi.


Maaşıyla gelir vergisinde 28’inci

Konya’da Fransız yatırımı bir fabrikanın genel müdürünün, aldığı maaşla, gelir vergisi matrah beyanı sıralamasında geçen yıl 48 bin mükellef arasında

Bankadan bankaya sahte 1 YTL

Eskişehir’de, bir banka şubesinden Merkez Bankası’na gönderilen 126 adet madeni 1 YTL’nin sahte çıkması üzerine soruşturma başlatıldı.


  Yerli doğal gazımızı üretmeye başlayacağız

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), ABD’li Toreador ve Stratic Enerji ortalığı ile Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sürdürülen doğal gaz arama çalışmalarında üretime bu ay içinde geçilecek


  Yurt dışına çıkış harcı 15 YTL

Türkiye Cumhuriyeti pasaportu ile yurt dışına çıkış yapanlardan 70 YTL olarak alınan yurt dışı çıkış harcının 15 YTL’ye indirilmesini içeren uygulama başladı.


  Çay ve fındık ödemeleri bugünden itibaren başlıyor

Çaykur, 2006 yılı yaş çay ürünü destekleme primi ödemelerine Pazartesi günü başlayacak. Fiskobirlik de 2006 yılı ürün ödemelerine bu hafta başlıyor. Ayrıca bu dönemde 2005 ürününden kalan borç da ödenecek.


  Çin ile 1,5 milyar dolarlık ihracat kontratı imzalandı

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Çin’den Türkiye’ye gelen alım heyetiyle yapılan görüşmelerde kısa ve orta vadeli 1,5 milyar dolarlık ihracat kontratı imzalandığını bildirdi.


  Seat'ın dinamizm sembolü: Cordoba

Yeni karoser hatlarıyla Seat'ın son dönemdeki dinamizm anlayışını tam olarak yansıtan Cordoba, aynı yapıda olan hatchback kardeşi Ibiza'dan bile sportif görünmekte. Önde farların kazandırdığı sinirli yüz ifadesine sahip otomobilin arkasında Alfa Romeo'dan esintiler taşıyan stop lambaları dikkat çekiyor.


  Hyundai kamyon üretimi için Karsan'ı seçti

Karsan, dünya devlerinden Hyundai ile HD serisi hafif kamyonların münhasır üretimi ve distribütörlüğü için anlaştı.


  8 markanın servis hizmeti tek bir çatı altında toplandı!

Doğuş Otomotiv'in VW, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, SEAT, Skoda markalarına tek bir çatı altında servis hizmeti veren Doğuş Oto Maslak Servis, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Aclan Acar'ın katıldığı bir törenle resmen açıldı.


  KİA'nın Zilina'da üretimi artıyor

Kia Motors'un, Zilina-Slovakya'da kurulan ve maliyeti 1 milyar Euro'yu bulan ileri teknolojiyle donatılmış üretim tesisinde, geçen yıl Aralık ayında ilk kez Cee'd modeli üretim bandından çıkmıştı. Şimdiye kadar Cee'd üretimi ile, 24 bin adet geçilerek önemli bir üretim başarısı yakalandı.


  Chevrolet'in dizel atağı

Her iki Chevrolet modelinden birinde artık dizel motor var. Captiva SUV modelinin başarılı dizel motor lansmanı ve orta-sınıf otomobili Epica sedan ile prömiyerinden sonra, Kompakt otomobil alıcıları şimdi Chevrolet Lacetti modelide dizel motor seçeneğiyle pazarlara sunulmaya başlıyor.


  Daihatsu'dan küresel ısınmaya karşı mücadele

Geliştirdiği teknolojisiyle çevreye duyarlılıkta öncü firma Daihatsu, son dönemlerde çevre için büyük tehdit oluşturan küresel ısınmaya karşı "Ağaç Dikim Kampanyası"nı başlattı.


  Renault'dan %20 indirimli Fix Fren Paketleri

Türkiye'nin neresinde olursa olsun, ülke geneline yayılmış geniş Yetkili Servis ağı, uzman ve eğitimli personel ile Renault marka otomobillerin bakım ve servis hizmetleri en iyi şekilde uygulanıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004