Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın iki yüzü

Yeni sezondaki ilk 11 maçında sadece 2 yenilgi alan siyah-beyazlılar, sonraki 11 karşılaşmada ise 6 mağlubiyetle tanışarak büyük bir çöküş yaşadı. Serinin ilk bölümünde kalesinde 6 gören Karakartal ikinci bölümde ise 22 golü önleyemedi.

Süper Lig'de kendi sahasında Sivasspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş, yeni sezonda yaptığı 22 maçta 11'er karşılaşmalık seride iki farklı görüntü çizdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yeni sezondaki ilk 11 maçında sadece 2 yenilgi alan Beşiktaş, sonraki 11 karşılaşmasında ise 6 mağlubiyet yaşayarak büyük bir çöküş yaşadı. Sezona Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarıyla başlayan siyah-beyazlı ekip, ilk haftalardaki başarısını yoğun tempo sonrası sürdüremedi ve inişe geçti.

SEZONA İYİ BAŞLADI

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve yenilenmiş kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sezona Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede Moldova'nın Sheriff Tiraspol'u İstanbul'da 1-0 yenerek başlayan ''Kara kartallar'', Avrupa, Süper Kupa ve Turkcell Süper Lig'de yaptığı 11 karşılaşmada, 6 galibiyet alırken, bu mücadelelerde 2 yenilgi ve 3 beraberlik elde etti. Siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda kalesinde 6 gol görürken, rakip filelere ise 12 gol bıraktı.

F.BAHÇE VE MARSİLYA

Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye 2-1 ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya takımına 2-0 mağlup olan Beşiktaş, seri içindeki iki yenilgisini almış oldu. Turkcell Süper Lig'de bu dönemde yenilgi tatmayan siyah-beyazlı ekip, ilk bölümdeki lig maçlarında 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde edip, 11 puan topladı.

TEMPOYU KALDIRAMADI

Sezon içinde Fortis Türkiye Kupası'nın da eklenmesiyle mücadele ettiği kulvar sayısını 4'e çıkaran Beşiktaş, yoğun tempoyu kaldıramadı ve maçlar ilerledikçe başarısız bir görüntü çizdi. Yaptığı ilk 11 maçtaki performansını sonraki 11 karşılaşmaya taşıyamayan Beşiktaş, ikinci seride 6 yenilgi aldı. Beşiktaş, ikinci 11 maçlık serisinde 4 galibiyet elde ederken, sadece 1 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. ''Kara kartallar'', bu seride aldığı 6 yenilginin 4'ünü son 4 maçında aldı. Öte yandan, bu dönemde Turkcell Süper Lig'de 7 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı takım, bu maçları 3 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlikle tamamlayıp, 10 puan kazandı.

SAVUNMASI DA ÇÖKTÜ

İlk 11 maçında rakip forvetlere fazla gol şansı vermeyen ve kalesinde sadece 6 gol gören Beşiktaş, daha sonraki seride ise adeta kalesini rakip takımlara açtı. İbrahim Üzülmez, Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Diatta, Gökhan Zan ve İbrahim Kaş'ın görev aldığı savunma, bu seride kötü performans ortaya koydu ve kalesinde 22 gol gördü.

Avrupa'da 8-0'lık rekor kırdı

Beşiktaş, ikinci seride yediği gollerin 8'ini Şampiyonlar Liginde Liverpool ile oynadığı son maçta kalesinde gördü. Siyahbeyazlı ekip, İngiliz rakibine 8-0 yenilirken, bu hezimetle Şampiyonlar Ligi'nin en farklı yenilgisini de imza atmış oldu. İlk seri içinde Turkcell Süper Lig'deki 5 maçında rakip forvetlere sadece 1 gol sevinci yaşama şansı veren Beşiktaş, ikinci serideki 7 karşılaşmada ise kalesinde 10 gol gördü. Gözler başkan Demirören'de Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugün konuşacak. Son maçlarda başarısız sonuçlar alan, bunun yanında hakem hataları iddiasıyla şikayetçi olan Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenleyeceği basın toplantısıyla gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunacak. Özellikle Sivasspor maçında siyahbeyazlı taraftarların yönetim kurulunun istifasını istemesi sonrasında, Demirören'in açıklamaları camia tarafından da merakla bekleniyor.

12.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın iki yüzü

  Sivas şampiyon olamaz

  Trabzonspor'da ‘millî’ düşüş

  Mehmet kazandı, Hidayet yenildi

  Gazi Koşusu'nu Sanin kazandı

  Sivaslılar nerede?


 Son Dakika Haberleri