Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas şampiyon olamaz

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Ligde hedeflerinin şampiyonluk olmadığını belirterek, "Hedefimiz UEFA Kupasına katılmak. Medya, taraftar desteğinin olmadığı yerde şampiyonluk zor. 2 milyon Sivaslı var ama 200 bin YTL toparlayamıyoruz'' diye dert yandı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş gibi büyük bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Uygun, zor bir maç yaptıklarını ifade ederek, ''Buraya puan almaya geldik. İlk yarıyı 1-0 geride kapamamıza rağmen ikinci yarıda golü bulduk. Daha sonra yaptığımız taktiksel değişikliklerle birlikte kazanacağımızı biliyorduk. 10 kişi kaldıktan sonra bir gol attık ve daha sonra galibiyet golünü attık'' diye konuştu. Beşiktaş'ın FC Liverpool'a farklı skorla yenilmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayan Uygun, ''Beşiktaş, haketmediği bir yenilgi aldı. Moral olarak çöküntü içinde olacağını biliyorduk. 60. dakikada da fizik olarak düşeceklerini görüyorduk. Düşündüklerimizi yerine getirerek karşılaşmayı kazandık'' diye konuştu.

MEHMET ŞAMPİYON YAPAR

Sivasspor olarak hedeflerinin şampiyonluk olmadığını dile getiren Uygun, ''Hedefimiz en iyi futbolu oynamak. Bunun yanında UEFA Kupası'na katılmak. Yönetim ve forma hariç ben de dahil olmak üzere bütün futbolcularımız başka kulübe satılabilir. Mehmet Yıldız'ı alan takım şampiyon olur. Ben de 3 istediğim oyuncuyu alayım şampiyon olabilirim, ama maddi gücümüz belli. Medya, taraftar desteğinin olmadığı yerde şampiyonluk zor. Bunun yanında bir orta saha oyuncusuyla anlaştık. Orta sahanın yanısıra forvet ve defansa da bir takviye düşünüyoruz. Ama 2 milyon Sivaslı var 200 bin YTL toparlayamıyoruz'' dedi.

BEŞİKTAŞ SAKİN OLMALI

Beşiktaş taraftarlarının bu maçta yönetime gösterdiği tepkiye de değinen Uygun, ''Benim futbolculuk dönemimde Beşiktaş taraftarlarına imrenerek bakardım. 90 dakika inanılmaz tezarühat yaparlardı ve bizi psikolojik olarak etkilerlerdi. Bugün yaptıklarından üzüntü duydum. Daha sakin ve daha sağduyulu olmalarını bekliyorum. Eski Beşiktaş taraftarını istiyoruz'' diye konuştu.

12.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın iki yüzü

  Sivas şampiyon olamaz

  Trabzonspor'da ‘millî’ düşüş

  Mehmet kazandı, Hidayet yenildi

  Gazi Koşusu'nu Sanin kazandı

  Sivaslılar nerede?


 Son Dakika Haberleri