Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRENCİLER YİNE MAĞDUR EDİLDİ

Şanlıurfa’daki Harran Üniversitesi’nin bu yıl açık alanda yapılan ve aralarında derece yapan başörtülü öğrenciler mezuniyet törenine alınmadı. Aileleriyle mezuniyet sevincini yaşamak isteyen öğrenciler, arkadaşlarının tören geçişini gözyaşlarıyla izlerken, mezun olan diğer arkadaşları ise geçit töreninden sonra onları teselli etti.


“Yasakçı zihniyet vicdanlarımızda mahkûmdur”

BUGÜN İstanbul’da başörtüsü yasağına karşı bir eylem gerçekleştirilecek.

İHH’dan “Mültecilik Sempozyumu”

İHH İnsanî Yardım Vakfı, savaş, işgal, tabiî afetler vb. sebeplerle mülteci durumuna düşmüş ve adeta kendi kaderlerine terk edilmiş insanların sorunla


  Adalet terazisine müdahale edildi

Memur Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, Anayasa Mahkemesi üyelerinin verdikleri kararla adalet terazisine müdahale ederek bir yargı darbesine neden olduklarını söyledi.


  Toplumun değerleriyle, çatışan sendikalar var

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, bazı sendikaların toplumun değerleriyle çatıştıklarını söyledi.


  Yazıcıoğlu: Mahkeme, Meclis'in alanını çok daralttı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, AKP hakkındaki kapatma davasıyla ilgili olarak ‘’Bu dava kapanmayla sonuçlanırsa çok bilinmeyenli denklemlerle karşı karşıya kalacağız.


  Devlet soyulmuş

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Vekili Fatih Acar, sağlık sektöründe devletin iyi niyetinin suiistimal edildiğini, geçmişte bir bayanın yılda 9-10 kez doğum yapmış gibi gösterilerek devletin zarara uğratıldığını bildirdi. Acar, bir ay sonra yürürlüğe girecek olan ‘SUT’ adlı elektronik sistemle bunun önüne geçileceğini kaydetti.


  'Mahkemenin kararı hukuk devleti ilkesiyle bağdaşmıyor'

ŞANLIURFA Barosu, Anayasa Mahkemesinin kararının, yasalar önünde eşitlik ve hukuk devleti ilkesiyle bağdaşmadığını dile getirdi.


  Iğdır'da, terör mağdurları yanlış beyanla devleti dolandırdı

IĞDIR'DA terör mağdurlarının zararlarını fazla göstererek haksız kazanç elde edilmesini sağlayan bir köy muhtarı ve iki bilirkişi hakkında soruşturma başlattı.


  Kur'ân kurslarımız örgün eğitime alternatif değil

DİYANET İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, ‘’Kur'ân kurslarımız hiçbir zaman Millî Eğitim Bakanlığının örgün eğitimine alternatif olmamıştır’’ dedi.


  Ön yargılarımızla yüzleşmek zorundayız

Başbakan Erdoğan, "Türkiye'nin evrensel ölçülerle medenî yürüyüşünü sürdürmesi için, fikir ve teşebbüs hürriyeti için istisnasız hepimiz, muhakkak ön yargılarımızla yüzleşmek zorundayız'' dedi.


  ÖSS HEYECANI BUGÜN

ÖSS, Türkiye’de tüm il ve bazı ilçeler olmak üzere 151 merkezde ve KKTC’nin başşehri Lefkoşa’da toplam 5 bin 200 binada, 81 bin 138 salonda gerçekleştirilecek. Sınava 1 milyon 530 bin aday katılacak. Sınav saat 09.30’da başlayacak. Türbeleri ziyaret eden öğrenciler başarı için dua ettiler.


  Tuvaletsiz okullara vali de şaştı kaldı

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, 8 bin 355 öğrencinin öğrenim gördüğü, 152 okulda tuvalet ve lavabo bulunmamasının kendisini üzdüğünü söyledi. Çetin, valiliğin sağlayacağı kaynaklar ve MEB'in, eğitim hizmetlerine ayırdığı ödeneklerle bu okulların eksiklerini tamamlayacaklarını bildirdi.


  Okul bahçeleri otopark oldu

Yaz tatilinin hafta sonu başlamasıyla okullarda ‘teknolojik yatırım’’ için gelir sağlamak amacıyla bahçelerinin otopark ya da düğün törenleri için kiralanması yöntemine gidileceği bildirildi.


  Tescilli ‘Adana Kebabı’ dünyaya açıldı

ADANA Ticaret Odası tarafından 2004 yılında coğrafi işaret alınarak tescillenen ‘’Adana Kebabı’’ satışı için Avustralya ve KKTC’deki işletmecilere belge ve mahreç işareti verildiği, Almanya, İtalya ve Fransa başta olmak üzere Avrupa ülkelerinden de işletmecilerin bilgi almak amacıyla başvurularda bulundukları bildirildi


  Basınçlı sulama, su israfını önler

KURAKLIK sebebiyle sondajlar artınca yeraltı su seviyesi de hızla düşmeye başladı.


  Batman Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

YENİ kurulan Batman Üniversitesi bünyesine geçen Teknik Eğitim Fakültesi, Sağlık Meslek Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan 460 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır