Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sırada Hırvatistan var

AVRUPA Futbol Şampiyonası'nda, Çek Cumhuriyeti'ni grubun son maçında 3-2 yenerek çeyrek finalde Hırvatistan'ın rakibi olan A Milli Futbol takımının başarılı file bekçilerinden Rüştü Reçber, ''Benim için onur verici bir şey çeyrek finalde oynamak'' dedi.

Rüştü, Çek Cumhuriyeti maçının 90. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Volkan'dan kaleyi devralacak olmasının hatırlatılmas üzerine, ''Tabi arkadaşımın böyle talihsiz bir olay yaşamasına üzüldüm. Ama başarıyla görevini yaptı. Şimdi hocam görev verirse, bu görevi ben yapacağım. Benim için belki de son bir şans olacak. Çeyrek finalde oynamak benim için onur verici'' diye konuştu. Turnuva tecrübesi az bir takım olduklarını belirten kaleci Rüştü, ''Ancak kazandığı bu deneyimle bundan sonraki turnuvalarda daha başarılı olacaktır. Bu şampiyonada da bizim amacımız gruptan çıkmaktı. Bunu başardık. Bundan sonrası daha kolay olur'' görüşünü dile getirdi.

SERVET ÇETİN'İN SAĞLAM YERİ YOK

''Biyonik Adam'' diye adlandırılan başarılı defans oyuncularından Servet Çetin de Çek Cumhuriyeti maçının ilk yarısında kötü oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: ''İlk yarı kesin kötü oynadık. Devreyi 1-0 yenik kapatınca ne hikmetse bizde bir tutukluk oluyor. İkinci yarıya da o tutuklukla başladık ve hatalı yediğimiz bir golle 2-0 geriye düştük. Ondan sonra baskılı oyunumuzu artırdık ve karşılaşmayı 3-2 lehimize çevirmesini bildik.'' Çek Cumhuriyeti maçının ardından aldığı darbelerle yan bağları, üst, arka ve yan adalesi ile dişinden de sakatlandığını anlatan Servet, çeyrek final maçında oynayıp oynayamayacağının daha sonra belli olacağını söyledi.

HAMİT ALTINTOP'TAN TERİM'E ÖVGÜ

Almanya'da futbol hayatını sürdüren Hamit Altıntop ise Fatih Terim'in çok deneyimli ve çok başarılı bir teknik adam olduğunu bildirerek, ''Böylesine başarılı bir hocayla çalışmak bizim için büyük bir şanstır. Bizi bu şampiyonaya ve özellikle Çek Cumhuriyeti maçına öylesine iyi hazırladı ki, adeta Çeklerin ilk yarıda nasıl oynayacaklarını birebir anlattı. Ancak önemli olan bizim hocamızın dediğini sahada uygulayabilmemiz. Kendimize güvenir ve kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, yenemeyeceğimiz takım yok'' diye konuştu. Hamit, çeyrek finaldeki rakipleri Hırvatistan'ın da iyi bir takım olduğunu söyledi.

17.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya zaferimizi konuşuyor

  Sırada Hırvatistan var

  Türkiye- Çek maçını TV'den 15 milyon Alman izledi

  Romanya basını "Türk Bayramı" ilân etti

  Bild, Türkçe başlık attı: Sizin kadar sevindik

  İSPANYOL BASINI: Türkiye açıklanama bir galibiyet aldı

  FRANSIZ BASINI: Türkler inanılmazı gerçekleştirdi

  RUS BASINI: 15 Haziran Çek futbolunun kara günü

  AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA BUGÜN

  Böyle oynamalıyız

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır