"Gerçekten" haber verir 16 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÜİZA RESMEN FENERBAHÇE'DE

FENERBAHÇE'NİN yeni transferi Daniel Gonzalez Güiza, sarı-lacivertli kulüple resmi sözleşme imzaladı.


Güiza ‘krallar gibi’ karşılandı

FENERBAHÇE'NİN yeni transferi Daniel Güiza, önceki gün İstanbul'da kendisine yapılan karşılamadan etkilendiğini söyledi.

NBA'de istediğim noktaya gelemedim

NBA'DE Orlando Magic'de çok iyi bir sezon geçiren milli oyuncu Hidayet Türkoğlu, (A) Milli Takım'ın 2009 Avrupa Şampiyonası elemelerini geçebilecek gü


  AVUSTURYA'DA 2. HAZIRLIK MAÇI : F.Bahçe-Sparta Prag

AVUSTURYA'NIN kış sporları merkezi Kitzbühel'de yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, bugün yapılacak Sparta Prag maçı öncesi bugün ilk 15 dakikası basına açık 90 dakikalık bir antrenman yaptı.


  İngiltere Premiere Ligi 2 yıl Digitürk'te izlenecek

İNGİLTERE Premiere Lig 16 Ağustos 2008'de başlayacak. Maçları 2010 yılına kadar iki sezon süresince Digitürk tarafından sporseverlerin beğenisine sunulacak.


  Özbek Kuruvchi kulübü Samuel Eto'o'yu transfer etti

nÖZBEKİSTAN Yüksek Ligi'nde ilk yarısını lider olarak tamamlayan Taşkent'in Kuruvchi Kulübü, İspanya'nın Barcelona takımından forvet oyuncusu Samuel Eto'o ile kontrat imzalayacağını duyurdu. Asya Futbol Konfederasyonu resmi İnternet sitesinde (www.the-afc.com) yer alan haberde, Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan ve Özbekistan Yüksek Ligi'nin ilk yarısını da zirvede tamamlayan Kuruvchi Kulübü'nün, Samuel Etoo ile kontrat imzalayacağı duyurulurken, Kamerunlu futbolcunun 17 Temmuz'da Taşkent'e geleceği kaydedildi.


  Nihat Kahveci topa vuruş tekniklerini öğretiyor

MİLLİ Takımın ve Villarreal'in başarılı oyuncusu Nihat Kahveci, UEFA'nın internet sitesinde futbol ve topa vuruş tekniklerini öğretiyor.


  ‘Şifo Mehmet’ kendi markası ‘Şifom’'u piyasaya sundu

BEŞİKTAŞ'IN eski futbolcusu Mehmet Özdilek'in, ''Şifom'' markasıyla piyasaya çıkardığı tekstil ürünleri, dünden itibaren satışa sunuldu.


  Bisiklet camiasında Balkan Şampiyonluğu sevinci

GOLD City takımının sporcusu Semra Yetiş'in, Karadağ'da yapılan Dağ Bisikleti Balkan Şampiyonası'nda birinci olması camiayı sevindirdi



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör