"Gerçekten" haber verir 16 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÜİZA RESMEN FENERBAHÇE'DE

FENERBAHÇE'NİN yeni transferi Daniel Gonzalez Güiza, sarı-lacivertli kulüple resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda yapılan ve kulüp asbaşkanları Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ve genel sekreter Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende, İspanyol futbolcu kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Güiza, yeni takımında giyeceği 14 numaralı sarı-lacivertli formayla imza törenine katılırken, gazetecilerin sorularını cevapladıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zeminine çıkarak, medya mensuplarına poz verdi. Gazeteciler, imza törenine yoğun ilgi gösterdi. 17 Ağustos 1980 doğumlu ve 1.80 metre boyundaki Daniel Gonzalez Güiza, geçen sezon formasını giydiği Real Mallorca'da 27 gol atarak, İspanya Ligi'nde ''Gol Kralı'' unvanını alırken, Euro 2008'de şampiyonluğu kazanan İspanya Milli Takımı'nda da 2 gole imza koydu.

FENERBAHÇE AVRUPA'DA İYİ İŞLER YAPTI

İmza törenindeki konuşmasına Türkçe ''Merhaba'' diye başlayan İspanyol futbolcu, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Burada olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Başkanımıza ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi. İspanya'da lakabının ''okçu'' olduğunu belirten Güiza, ''Umarım okçudan etkilenirsiniz ve sizi mutlu ederim. Bir an önce oynamaya başlamak istiyorum. Fenerbahçe, dışarıdan bakıldığında da çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde de iyi işler yaptı. Gelme sebeplerimden bir tanesi Fenerbahçe'yi daha iyi noktalara taşımak'' diye konuştu. İspanyol EFE Ajansı muhabirinin, ''Türk futbolunun en pahalı transferi ve gol kralı olarak buraya geldin. Bu durum üzerinde baskı yapacak mı?'' şeklindeki sorusu üzerine Güiza, ''Buraya gol kralı ve en pahalı futbolcu olarak gelmek tabii ki bir baskı yapar. Ancak ben gerekeni yapacağım, geçen sezonki gollerimi artırmaya çalışacağım. Luis Aragones ile çalışmak da benim için bir şereftir'' şeklinde konuştu.

HEDEFİM BU SEZON 27 GOL ATMAK

Güiza, imza töreninin ardından FB TV'de canlı yayına katıldı. ''Fenerbahçe, kulübü ve taraftarlarıyla inanılmaz derecede mükemmel. Umarım hep beraber Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşırız'' diyen İspanyol futbolcu, sarılacivertli kulübü tercih etmesinin sebebini ise ''Futbolcunun gelebileceği en yüksek noktalardayım. Kısmetimde bu vardı. Başka yere gidemezdim'' sözleriyle açıkladı. Güiza, Fenerbahçe'deki hedefleri konusunda da ''Fenerbahçe'yi hem burada, hem de Avrupa'da şampiyon yapmak istiyorum. Burada da gol kralı olmak istiyorum. Amaçlarımdan bir tanesi, burada da en az 27 gol atmak. Bunu daha ileriye taşımak için çalışacağım ve okçu olarak adımı yazdıracağım'' diye konuştu.

16.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  GÜİZA RESMEN FENERBAHÇE'DE

  Güiza ‘krallar gibi’ karşılandı

  NBA'de istediğim noktaya gelemedim

  12 Dev Adam start alıyor

  AVUSTURYA'DA 2. HAZIRLIK MAÇI : F.Bahçe-Sparta Prag

  İngiltere Premiere Ligi 2 yıl Digitürk'te izlenecek

  Özbek Kuruvchi kulübü Samuel Eto'o'yu transfer etti

  Nihat Kahveci topa vuruş tekniklerini öğretiyor

  ‘Şifo Mehmet’ kendi markası ‘Şifom’'u piyasaya sundu

  Bisiklet camiasında Balkan Şampiyonluğu sevinci

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör