"Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Citroën'in yenilenen ticarî araçlarıyla yola devam

Citroën'in 2007 yılında gerçekleştirdiği ticarî araç atak planı kapsamında yenilenen ticarî araçlarını müşterilerine daha yakından tanıtmak amacıyla 25 Temmuz 2007 - 13 Eylül 2007 tarihleri arasında düzenlenen Ticarî Araç Roadshow önemli bir başarı yakaladı.

Citroën'in, yenilenen ticarî aracı Berlingo ve ilk yerli üretim aracı Nemo'nun pazardaki yerini alması ile ivme kazanan Ticarî Araç Atak Planı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Citroën Ticaret Turu 23 Temmuz 2008 tarihinde Balıkesir ile başladı. 06 Eylül'e kadar ilk etapta Türkiye'nin farklı bölgelerinden 20 ilde gerçekleşecek aktivitelerle ticarî araç müşterilerinin araçları daha yakından tanımaları amaçlanıyor. Planlanan 20 ilde ikişer gün kalacak olan Citroën Ticaret Turu kapsamında müşteriler Citroën'in hafif ticarî ürün gamını oluşturan Nemo, Jumpy, Yeni Berlingo ve Jumper modellerini test etme fırsatını bulurken sürpriz hediyeler ve Eylül sonuna kadar geçerli indirimlerin de sahibi olacaklar.

04.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Sportif ruh, TSİ motorda can buldu

  Mercedes G serisi, GLK’ya terfi etti

  Peugeot'da yeni atama

  Ford Cargo ile Ramazan bereketi

  Citroën'in yenilenen ticarî araçlarıyla yola devam

  Hyundai desteğiyle Kore yemekleri ziyafeti

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır