"Gerçekten" haber verir 12 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Güreşte ilk sınav bugün

ÇİN'İN başkenti Pekin'de devam eden 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, grekoromen güreş heyecanı bugün 55 ve 60 kiloda yapılacak müsabakalarla başlayacak. Bugün mindere çıkacak olan 60 kiloda Soner Sucu, ilk turda Rus güreşçiyle karşılaşacak.

Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tüm sporcularının çok iyi durumda olduğunu söyledi. Olimpiyat oyunlarında madalya kazanmanın kolay olmadığını, fakat madalyaya ulaşmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini söyleyen Bora, ''Fiziksel ve zihinsel olarak hazırız. Hiçbir sorunumuz yok. Öncelikle ilk madalyamızı alalım. Ondan sonrasına yine bakarız'' diye konuştu. Olimpiyatlarda bugün mindere çıkacak tek Türk güreşçi olan Soner Sucu ise kazanacağı madalyayla diğer arkadaşlarına da moral aşılamak istediğini söyledi. İlk turda olimpiyatların favorilerinden Rus güreşçiyle karşılaşacağını hatırlatan Sucu, ''Kendime güveniyorum. Burada madalyaya ulaşabilmem için zaten rakip ayırt etmemem gerekiyor'' dedi.

Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kaptanı Şeref Eroğlu da Soner Sucu'nun genç yaşına rağmen öncelikle olimpiyat vizesi alarak güzel bir sürprizi gerçekleştirdiğini belirterek, ''Burada da madalya kazanabilecek kapasiteye sahip. Kendisi burada benimle aynı odada kalmak istedi ve oda arkadaşı olduk. Ona her gün tavsiyelerde bulunuyorum. Başarı için tek yapması gerekenin kendisine güvenmek olduğunu söylüyorum" dedi.

12.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Arçil ve Şota: Dünya Rusya'nın sivilleri katletmesine sessiz kaldı

  Güreşte ilk sınav bugün

  İspanyol bisikletçi Pekin'de ilk dopingli sporcu oldu

  Judocumuz Sezer Huysuz ikinci turda veda etti

  Yüzmede 7 dünya rekoru

  Kâzım: Tribünleri keyiflendireceğim

  Yanal doğru yolda

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır