"Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Denizli: Hedeflerimiz tutacak

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaragücü karşısında zor bir geceyi 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Denizli, maç öncesi tüm koşulların futbolcuların aleyhine olduğunu belirterek, ''Geçen hafta kaybedilen 3 puanın baskısının yanısıra önemli bir bölümünün sürekli oynadığı sakat ve cezalı oyuncularımızın olması az da olsa bizi tedirgin etti. Ancak zor bir geceyi kazanarak geçirmek mutluluk verici'' dedi.

FUTBOLDA OLMAYINCA OLMUYOR

Deneyimli teknik adam, ligde her haftanın farklı bir oluşum çıkardığını ifade ederek, ''2 haftada aldığımız sonuçlar üst sıralardaki yakınlığı ve uzaklığı değiştiriyor. Geçen hafta kaybettiğimiz 3 puan bizim için son derece üzücü oldu. Hayıflanmanın gereği yok. Ankaragücü karşısında özellikle ilk yarıda oyunu koparmamızı, sonucu elde etmemizi gerektirecek pozisyonlar vardı. Futbolda olmayınca olmuyor. Önemli olan bu ekibin üretken ve çalışkan olması, mücadele etmesi'' diye konuştu.

Ankaragücü maçında bunların hepsinin olduğunu belirten Denizli, ''Gol yollarında ve final paslarında biraz daha dikkatli olursak özlenen Beşiktaş gelir. Bu maçta aldığımız 3 puan hayati önem taşıyordu. İlk defa alınan 3 puan iyi futbolun önüne geçti. Bunu da hakettik. Rakibin direkten dönen topu gol olsa maç berabere bitebilirdi. Ama maçın hakkı bu olmazdı. Şartlar gereği mücadeleden son derece memnunum'' dedi.

DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN İYİ DURUMDAYIZ

Denizli, Beşiktaş'ın başına geçtiği dönemde bir hedef belirlediğini ve bunu başaracaklarını söyledi. Galatasaray maçının ardından verilecek arayı devre arası olarak değerlendirmediğini dile getiren Denizli, şunları kaydetti: ''17. hafta devre arasıdır. Bu haftaya göre nerede olmamız gerektiği şeklinde yaptığımız hesabı düşünürsek, o bölgenin içindeyiz. Hatta daha iyi durumdayız. Bu hesaplarımızı da tutturacağız. Hakedilen ve hakedilmeyen kayıplar yaşanır. Hakedilmeyen 3 puanı henüz kazanmadık. Belki bu tür sonuçlar da alırız. Bunun da yolumuzda önemli etkileri olacaktır.''

15.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Yine Lincoln..

  Denizli: Hedeflerimiz tutacak

  DELGADO: SAĞ DİZİMDE SORUN VAR, O YÜZDEN İYİ DEĞİLİM

  Yeni Asya'ya ödül

  Sivasspor 84 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu

  Gökhan Ünal 6 haftadır gol sevinci yaşayamadı

  NBA'DE TÜRK GECESİ

  Trabzon zirvede 6 hafta kalabildi

  Sivasspor liderliği ele geçirdi, Beşiktaş kendine geldi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır