"Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Sivasspor liderliği ele geçirdi, Beşiktaş kendine geldi

Geçen yıl ligin ilk yarısını lider bitirdiğinde futbol camiasında sürpriz olarak değerlendirilmişti, lig sonunu Fenerbahçe ve Beşiktaş ile aynı puanla bitirdi.

Bu yıl Türkcell Süper Liginde ne yapacağı merak ediliyordu, şu anda lider. Eğer haftaya oynanacak G.Birliği maçını da kazanabilirse ikinci yarı başlayana kadar, liderlik yine havası sert, insanı mert Yiğido diyarı Sivas'ta kalacak. Fenerbahçe'yi yenip, deplasmanda şampiyonluğun iddialı ekipleri Beşiktaş ve Trabzon ile berabere kalması küçümsenecek bir başarı değildir. Mütevazı kadrosuna rağmen verdiği üstün mücadeleden dolayı Sivasspor’u kutluyorum.

Bu yıl 4 büyüklerin eskisi kadar kolay maç kazanamamaları, deplasmanlarda zorlanmaları neticesinde ligde kopma olmadı. Fenerbahçe ve G.Saray bir ara geri düşseler de, son haftalarda aldıkları galibiyetlerle yeniden iddialı duruma geldiler. Beşiktaş ise üst üste aldığı 2 mağlubiyetle sıkıntıya düşmüştü ki, Ankaragücü maçında alınan galibiyet üst sıralardaki yerini korumasını sağladı.

Geçen hafta başta Delgado olmak üzere birçok futbolcuyu protesto eden bir grup taraftar bu hafta futbolcuların gönlünü alması ve güzel tezahürat ve çiçeklerle motive etmesi olumlu gelişmelerdi. Ancak, hiç de fena mücadele etmeyen Serdar Özkan’a tepki gösterilmesi yanlıştı. Ankaragücü takımını zayıf anında yakalamış olsa bile Beşiktaş için zor maçtı. Hele hele Holosko’nun golü gelmese daha da zor olacaktı.

Böylesine önemli maçta bile Delgado kendinden bekleneni veremedi. Ali Tandoğan ve Cisse vasat oynadılar. Ekrem Dağ, Nobre ve Holosko’nun gayreti galibiyeti getirdi. Zaten Beşiktaş ancak takım halinde yüksek mücadele ve azimli oyunla rakiplerini yenebiliyor. Fenerbahçe ve G.Saray’daki gibi takım kötü oynarken maçı kurtaracak yıldız futbolcusu yok. Beşiktaş’ın kötü oynayıp kazandığı maç yok.

NADİ AKSOY

15.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Yine Lincoln..

  Denizli: Hedeflerimiz tutacak

  DELGADO: SAĞ DİZİMDE SORUN VAR, O YÜZDEN İYİ DEĞİLİM

  Yeni Asya'ya ödül

  Sivasspor 84 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu

  Gökhan Ünal 6 haftadır gol sevinci yaşayamadı

  NBA'DE TÜRK GECESİ

  Trabzon zirvede 6 hafta kalabildi

  Sivasspor liderliği ele geçirdi, Beşiktaş kendine geldi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır