21 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Esnaf: Kredi finansmanı iyileştirilsin

Gazİantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, ‘’Esnaf ve Sanatkârlar Değişim, Dönüşüm ve Destek (3D) Strateji Bölgesi ve Eylem Planı’’ paketi içinde yer alan kredi finansman şartlarının iyileştirilmesi maddesinin öncelikli olarak hayata geçirilmesini beklediklerini söyledi.

Küsbeoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘’Esnaf ve Sanatkârlar Değişim, Dönüşüm ve Destek (3D) Strateji Bölgesi ve Eylem Planı’’ paketinin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Her zaman çiftçinin, memurun, emeklinin desteklenmesi gerektiğinin söylendiğini ancak esnafa hatır için seslenildiğini ifade eden Küsbeoğlu, şöyle konuştu: ‘’Ancak bir Başbakan’ın ağızından ciddî şekilde 30 maddelik bir çalışma çıkması elbette bizi memnun etti. Küçük esnaf ve sanatkâr olarak biz bu memleketin lokomotifiyiz. Bizlere destek verildiği müddetçe sanayicimize varana kadar herkes ayaktadır. Bizde bir çökme başladığı zaman dikkat etmek, yardım etmek, desteklemek lazım. Paket içinde 30 madde var ancak öncelikli 7 madde. Kredi ve finansman şartlarının iyileştirilmesi, vergi, istihdam ve diğer yükümlülüklerin azaltılması, eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin geliştirilmesi, altyapı, kümelenme ve ortaklık faaliyetlerinin desteklenmesi gibi maddelerin en azından yıl sonuna kadar gerçekleşmesini ümit ediyoruz. Öncelikle, paket içindeki kredi finansman şartlarının iyileştirilmesi maddesinin hayata geçirilmesini bekliyoruz.’’

KOBİ’lere yeni paket bugün açıklanıyor

Sanayİ ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, KOBİ’lerni merakla beklediği ‘yeni destek paketi’ni bugün açıklayacak. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere yönelik yeni destek paketi açıklayacak. Bakan Ergün, bugün saat 10.00’da düzenleyeceği basın toplantısında KOSGEB’in KOBİ’lere yönelik yeni destek paketinin ayrıntılarını anlatacak.

21.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Kart borçları artmaya devam ediyor

  Esnaf: Kredi finansmanı iyileştirilsin

  Merkez’den faiz ayarlaması

  İşsiz kalan 662 bin kişi tarıma sığındı

  Yunan krizi EURO’yu tehdit ediyor

  En çok endişelendiren risk kamu borcu

  Yunanistan benzinde bizi solladı

  THY’de grev kararı alındı

  KFH ve ALAFCO, THY’ye 3 uçak kiraladı

  Kayısıda yüzde 80 zarar oldu

  TİM: Avrupa pazarı daralabilir

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.