28 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İsrail zorbalığı

İsrail’in “Yediler” olarak adlandırılan dar kabinesi, Gazze’ye yardım taşıyan uluslararası filonun durdurulmasına karar verdi. “Yediler”in ayrıca gemideki eylemcilerin tutuklanması ve ülkelerine geri gönderilmesini de benimsediği bildirildi. İsrail ordusu da yardım gemilerini durdurmaya hazır olduğunu açıkladı.


Adaleti, Batı engelledi

Uluslararasi Af Örgütü’nün yıllık insan hakları değerlendirme raporunda, İsrail’in 2008-2009 yıllarındaki Gazze saldırılarına işaret edilerek, ‘’BM Gü

Bosna kayıplarını arıyor

Bosna-Hersek’te 1992-1995 yılları arasındaki savaşta öldürülüp toplu mezarlara atılan Boşnakların cesetlerinin büyük bir kısmına, Toplu Mezarları Araş


  Güney Kore, deniz tatbikatı yaptı

KUZEY Kore ile arasındaki gerginlik giderek artan Güney Kore deniz kuvvetlerinin deniz tatbikatı yaptığı bildirildi. Yonhap ajansının askerî yetkililere dayanarak verdiği haberde, tatbikata biri 3000 tonluk destroyer, üçü devriye gemisi olmak üzere 10 geminin katıldığı belirtildi.


  K. Kore, imzaladığı anlaşmayı feshediyor

KUZEY Kore, Güney Kore ile imzaladığı ve “yanlışlıkla çıkabilecek deniz çatışmalarını engellemeyi” amaçlayan anlaşmayı feshedeceğini bildirdi.


  Medvedev, G. Kore'ye ekip gönderiyor

RUSYA Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, Güney Kore’ye ait geminin batmasıyla ilgili uluslar arası soruşturmanın sonuçları hakkında ayrıntılı bilgi edinmeleri amacıyla bu ülkeye uzman ekip gönderecek.


  ABD, sesten 6 kat hızlı cruise füzesi denedi

ABD hava kuvvetleri, saatte 7000 kilometreyi aşarak sesten 6 kat hızlı giden “hipersonik” cruise füzesi denediğini bildirdi.


  Netanyahu ve Abbas’a Beyaz Saray’dan dâvet

ABD Başkanı Barack Obama’nın özel kalem müdürü Rahm Emanuel, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya Beyaz Saray davetini resmen iletti. Emanuel, bugün Kudüs’te, İsrail Başbakanı Netanyahu ile bir araya geldi.


  Pakistan, Youtube'a erişim yasağını kaldırdı

PAKİSTAN, Youtube’a erişim yasağını kaldırdı. Pakistan’daki telekomünikasyon kurumu yetkililerinden Hurram Mehran, diğer erişim yasaklarının ise devam ettiğini belirtti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.