28 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Ayasofya hazineleri sergilenecek

Ayasofya Padişah Türbeleri restorasyonu sırasında gün yüzüne çıkan sanduka kılıfları, Kâbe-i şerif iç örtüsü, kisve-i şerif, ravza-i mutahhara örtüleri, yüzyıllarca Ayasofya’nın minberinde asılı duran ve müzenin deposunda bulunan fethin sembolü tarihî sancak, ilk kez İstanbul’un fethinin 557. yıl dönümünün kutlanacağı 29 Mayısta sanatseverlerle buluşacak.


Yaz sıcak geçecek

BU YAZ, geçen yıla oranla biraz daha sıcak geçecek. Devlet Meteoroloji İşleri (DMİ) Genel Müdürü Mehmet Çağlar, yaptığı açıklamada, Mayıs, Haziran ve

ŞÜPHELİ VARİL BULUNDU

ADANA'NIN Yumurtalık ilçesinde balıkçı barınağı girişinde şüpheli bir varil bulundu. Alınan bilgilere göre, bir balıkçı, tekne ile barınağa girerken s


  Prof. Dr. Ahmet Hamdi Aydın, KSÜ rektör adayı

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Aydın, 2010 yılı içerisinde yapılacak olan Rektörlük seçimi için adaylığını açıkladı.


  Ormanlara geyik salındı

KOCAELİ Çevre ve Orman İl Müdürlüğünce, Kartepe ilçesine bağlı Pazarçayırı Köyü mevkisindeki ormanlık alana 10 adet kızıl geyik salındı. Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Millî Parklar Genel Müdürü Hüseyin Karaosmanoğlu, Pazarçayırı Köyü mevkisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, tabiata salınan geyiklerin bölgeye ayrı bir güzellik, renk katacağına inandıklarını söyledi.


  Meteorolojiye olan ilgi her geçen gün artıyor

DEVLET Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, ‘’Küresel iklim değişikliği ve meteorolojik karakterli tabiî afetlerin insanları etkilemesinden dolayı, meteorolojiye olan ilginin her geçen gün arttığını’’ söyledi.


  Gece pazarında arbede 4 kişi hafif yaralandı

BÜYÜKÇEKMECE sahilinde kurulan gece pazarında çıkan arbedede 2’si zabıta memuru 4 kişi hafif yaralandı.


  Bursa’da raylı sistem yatırımları hızlandı

BURSA Büyükşehir Belediyesi, hafif raylı sistemi şehrin dört bir yanına ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.


  Anneler hastane bahçesinde sabahlamayacak

BUCA Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan ‘’Anne Oteli’’, İzmir dışından gelen ve bebeği yenidoğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan annelere ücretsiz hizmet veriyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.