11 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Büyüme 2011’de yavaşlayacak

Dünya Bankası’nın Küresel Ekonomik Beklentiler 2010 raporunda, Türkiye’nin 2010’da yüzde 6,3, 2011’de yüzde 4,2, 2012’de de yüzde 4,7 düzeyinde büyümesinin beklendiği bildirildi.



Hisarcıklıoğlu: Türkiye’ye yatırım yapın, kazanın

Türkıye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da, Türkiye ve Arap dünyası arasında ortak bir takas bankası kurulması teklifinde bulunarak, ‘’Böylece Türk ve Arap iş aleminin, yabancı bankalara bağımlılığını azaltabiliriz.



Şimşek’ten Araplara köklerimize dönelim çağrısı

Malıye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ile Arap ülkeleri arasında serbest ticaret anlaşmalarının, hem refahı arttırmak hem de barışı teşvik etmek açısından faydalı olacağını belirtti.



Oto komisyoncuları yüksek fiyatlardan şikâyetçi

İnternet sitelerindeki ilânlarda araç fiyatlarının değerinden yüksek yazıldığını savunan ikinci el oto komisyoncuları, alıp satacak vasıta bulamamaktan şikâyetçi.



Ülker Golf’ten, Bursa'ya 200 milyon dolarlık yatırım

Bursa’da 2003 yılında üretime başlayarak dondurma sektörüne giren Ülker Golf, bugüne kadar 125 milyon dolarlık yatırım yaparken, önümüzdeki 5 yıl içinde 200 milyon dolarlık yatırım planlıyor.



Kuyumcular altın satmak için yeni çareler arıyor

Altin fiyatının yükselmesi, altın ürünlerini alamayan vatandaşı da altını vitrinde duran kuyumcuyu da düşündürüyor.



İthal edilen 191 canlı hayvan daha getirildi

Avustralya’dan ithal edilen 191 adet Angus cinsi damızlık büyükbaş hayvan, kargo çağıyla Türkiye’ye getirildi.



Tek kişinin yoksulluk sınırı: 1.473 TL

Türkıye Kamu-Sen, Mayıs ayı için tek kişinin yoksulluk sınırını 1472 TL 94 kuruş, 4 kişilik bir ailenin asgarî geçim sınırını ise 2955 TL 21 kuruş olarak hesapladı.



Karadeniz’deki KOBİ’ler bilgisayardan uzak

Türkıye Bilişim Sanayicileri Derneği’nin (TÜBİSAD) KOBİ’lerde teknoloji kullanımını ve verimliliğini arttırmak için farkındalık oluşturmak amacıyla ülke genelindeki 1645 KOBİ yöneticisi arasında yaptığı araştırmada, Karadeniz Bölgesi’ndeki KOBİ’lerin bilgisayar, internet, web sitesi ve e-ticaret konularında diğer bölgelere göre pasif durumda olduğu saptandı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.