11 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Bulutların arasındaki güzellik

TÜRKİYE’NİN ve Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden Uzungöl, dört mevsim yerli ve yabancı yüz binlerce turistin akınına uğruyor.


Plâka tescili için il olmayı bekledi, ama

SİVAS’IN Suşehri ilçesinde 1988 yılında satın aldığı traktörünün tescilini, ilçenin il olacağı ifadeleri üzerine o dönemde yaptırmayan ve yeni il plâk

Geri kazanım ile geleceği kazanıyorlar

KÜTAHYA’DA faaliyet gösteren iki okulun yaklaşık 300 öğrencisi, bir derneğin yürüttüğü projede güç birliği yapıp 1 yılda 5 ton atık pil ve plastik mal


  YAĞIŞ HAFTA SONU ETKİSİNİ YİTİRECEK

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, yurt genelinde etkisini sürdüren kuvvetli yağışların hafta sonundan itibaren hafifleyeceğini, hava sıcaklıklarının ise 3 ila 5 derece artacağını bildirdi.


  İstanbul-Ankara otoyolunda nakit geçmiyor!

KARAYOLLARI Genel Müdürlüğü, 1 Temmuz 2010 tarihinden itibaren İstanbul-Ankara arasındaki otoyol nakit ödemeli sistemin kaldırılacağını açıkladı.


  Ağaç dikene ‘’damat tıraşı’’ bedava

KOCAELİ’NİN Derince ilçesinde 25 yıldır berberlik yapan 39 yaşındaki Rasim Uyan, ağaç dikenlerin damat tıraşlarını Ağustos ayına kadar ücretsiz yapacak.


  Kayıp çocukları için, valilik önünde eylem yaptılar

ADANA’DA 5,5 yıl önce kaçırıldığı iddia edilen, arkadaş olan üç çocuğun bulunması için gerekli çalışmaların yapılmadığını savunan yakınları, valiliğin önünde protesto gösterisi yaptı.


  Şizofreni hastaları için “Aile Uyum Evleri’’

BAKIRKÖY Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin yürüttüğü proje kapsamında uzun süre hastanede tedavi gören kronik şizofreni hastalarını topluma hazırlamaya yönelik ‘’Aile Uyum Evleri’’ hizmete açıldı.


  ‘’Balık ağlarına bereket gelecek''

TÜRKİYE Türkiye bir yandan aşırı yağışların olumsuz sonuçlarına maruz kalırken, ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü araştırmacılarının yürüttüğü proje verilerine göre son yağışlar, özellikle Akdeniz’deki balık besinlerinin artışında önemli rol oynadı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.