17 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KURADA YÜZÜMÜZ GÜLDÜ

FENERBAHÇE'NİN Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsviçre'nin Young Boys takımı oldu.

F.BAHÇE-YOUNG BOYS

G.SARAY-BEOGRAD TORPEDO

BEŞİKTAŞ-V. PLZEN

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde İsviçre temsilcisiyle eşleşen Fenerbahçe, ilk maçı 27 ya da 28 Temmuz'da İsviçre'de, rövanşı 3 ya da 4 Ağustos'ta İstanbul'da yapacak. Fenerbahçe, Young Boys'u elemesi halinde, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off maçı oynayacak. Play-off maçları 17-18 Ağustos ve 24-25 Ağustos'ta oynanacak.

F.BAHÇE 2. KEZ İSVİÇRE EKİBİYLE EŞLEŞTİ

Young Boys takımının son yıllarda Avrupa kupalarında önemli bir başarısı bulunmuyor. İsviçre'nin köklü kulüplerinden olan Young Boys, 1898'de kuruldu. Sarı-siyahlılar, 1959 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final, 1986 yılında ise Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynadı. Young Boys, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 53 maçta 16 galibiyet, 16 beraberlik ve 21 yenilgi aldı.Young Boys, geçen sezon şampiyonluk mücadelesi verdiği İsviçre Ligi'ni son anda Basel'in 3 puan gerisinde ikinci sırada bitirdi.İsviçre ekibi, son 3 sezondur kendi ligini 2. sırada tamamlıyor. Young Boys'un 11 lig şampiyonluğu, 6 İsviçre Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Fenerbahçe, tarihinde 2. kez bir İsviçre ekibiyle eşleşti. Sarı-lacivertliler, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşletiği FC Sion'u deplasmandaki ilk maçta 2-0 yenmiş, İstanbul'daki maç 2-2 bitince, ligde gruplara kalmıştı. Sarı-lacivertliler, bu sezon da İsviçre'nin Young Boys takımına rakip oldu.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ ÇEK PLZEN OLDU

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda Vikingur takımını elemesi halinde, 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı ile karşılaşacak. Öte yandan Beşiktaş'ın,Vikingur ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçını, Finlandiya Futbol Federasyonundan Mattias Gestranius yönetecek. Toftir Stadı'nda 22 Temmuz Perşembe günü TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Gestranius'un yardımcılıklarını Mikko Alakare ve Marko Hanninen yapacak.

G.SARAY RAKİBİNİ BEKLİYOR

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda OFK Beograd (Sırbistan) ile Torpedo Zhodino (Belarus) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İUEFA merkezinde düzenlenen kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacak takımlar belirlendi. Galatasaray, OFK Beograd-Torpedo Zhodino eşleşmesinin galibiyle ilk maçı 29 Temmuz'da İstanbul'da, rövanşı ise 5 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

17.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Quaresma ve Beşiktaş

  Eskişehir Ümit Karan'ı gönderiyor

  Quaresma ve Guti çok yetenekli

  Pektemek: G.Saray'dan teklif yok

  KURADA YÜZÜMÜZ GÜLDÜ

  ONUR: EKSİKLERİMİZ VAR,BUNLARI GİDERİYORUZ

  F.BAHÇE KÖLN ÖNÜNDE

  Quaresma seyirciyi mutlu etti

  Aykut hoca Daum'dan farklı

  Rooney'ye 5 yılda 35 milyon sterlin teklif edildi

  Gasol İstanbul'da TV yorumcusu olacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.