27 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Ramazan hediyeniz Yeni Asya’dan

Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli kampanya ile ilgili bilgi verdi.

Kitaplarınız hazır Gazetemİz Yeni Asya, Ramazan Ayı’nda yeni bir kampanya çalışması başlatıyor. Bu kampanya çerçevesinde okuyuculara birbirinden değerli iki eser ücretsiz olarak verilecek. Konuyla ilgili olarak gazetemiz Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli ile görüştük. Çelenli, kampanya çalışmalarından bahsederek, hediye kitaplar hakkında bilgi verdi. Kampanya çerçevesinde okuyucuları neler

bekliyor?

Ramazan ayında Türkiye genelindeki bütün okuyucularımıza ve yeni abonelerimize 5 kitaptan oluşan bir set vereceğiz. Bunlardan 1. ve 2. kitap Cep Boy Kur’ân-ı Kerim ve Mu'cizat-ı Kur’âniye Risâlesi özel bir kutu içinde birlikte verilecek. Bunlar 59 kupon karşılığı okuyucularımıza hediye edilmiş olacak. İlk kupon 11 Ağustos’ta. Kampanyanın bitiş tarihi de 8 Ekim.

Bunun yanı sıra Ramazan ayı boyunca her Cuma günü bir kitapçık ücretsiz olarak verilecek. Gazetemize abone olanlara, Ramazan ayı başlamadan önce kitapların tamamı verilecek. Ramazan ayı içerisinde abone olanlara ise abone olmalarının hemen ardından kitaplar ulaştırılacak.

Cuma günleri okuyucularımıza hediye edilecek kitaplar hangileri?

13 Ağustos’ta “Cep İlmihali,” 20 Ağustos’ta “Namaz Rehberi,” 27 Ağustos’ta “Peygamberimizin Dilinden Dualar” kitapları verilecek. Bu kitapları ücretsiz olarak Türkiye genelindeki bütün temsilcilerimize dağıtacağız. Temsilcilerden talebimiz, bu kitapçıklardan ve gazeteden daha fazla talepte bulunarak gazetenin tirajının artmasına katkıda bulunmaları.

Nasıl bir çalışma içerisindesiniz ve kampanyadan beklentileriniz nelerdir?

Matbaamız hummalı bir çalışma içinde. Kitaplarımızın bir kısmının basımı tamamlandı, bir kısmı da tamamlanmak üzere. 21 Temmuz akşamından itibaren kitapların dağıtımına başlandı. Temsilcilerimizin eline ulaşan kitaplarla bölgelerinde rahatlıkla abone çalışması yapabilecek. Şu anda bütün arkadaşlardan ciddî mânâda destek bekliyoruz. Tirajımızı bu kampanya ile yüzde 100 arttırmayı hedefliyoruz. Bölgelerimiz şu an çalışıyor. Şimdiden abone sayımız artmaya başladı. Bu bizi mutlu ediyor.

Biz de buradan TV ve radyo reklâmları, haber ve röportajlarla destekleyeceğiz. Daha önceki kampanyalarımızda da ciddî mânâda başarı sağladık. Okuyucularımız bize destek veriyor, yine vereceklerinden eminiz. Ramazan ayının bereketi bizim kampanyamıza da İnşallah yansır. İstediğimiz hedefe ulaşmayı Cenâb-ı Allah bize nasip eder diye düşünüyoruz.

İrtibat Tel: 0(212) 630 48 35 - (0532) 267 27 72 - (0535) 941 80 46 - (0544) 420 44 24 - 0(212) 655 88 59 -219-220 dahili telefonlardan ulaşabilirler. MUSTAFA GÜNEŞ-İSTANBUL

27.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Ramazan hediyeniz Yeni Asya’dan

  Sarhoş kavgasından provokasyona

  Sakarya’da trafik katliamı

  Hafız İshak Danış, dinleyenleri mest etti

  Kavaf’tan başörtüsü açıklaması

  Balyozda itiraz ve redd-i hakim talepleri

  Meryem Ana da başörtülüydü

  İstanbul’da18. Millî Eğitim Şûrâsı için ön hazırlık

  Terör iktisadî kalkınmaya da engel

  Organize suç örgütüne eşzamanlı operasyon

  Atalay: Provokasyonlara müsaade etmeyeceğiz

  Tahliyeler başladı

  CHP, 35. Madde teklifini Cuma’ya kadar verecek

  Yine mayın tuzağı: 10 asker yaralı

  Şahin, yeni sayıştay üyelerini kabul etti

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.