05 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Takımlar arasında fark yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türk futbolunda büyük küçük takım ayrımının tamamen ortadan kalktığını belirtti.


Bursaspor lige döndü

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig’in 11. haftasında karşılaşacakları Antalyaspor karşısında eski yaptıklarından daha fazlasını üre

Daha iyi yerlere gelmeliyiz

Galatasaray’In Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, teknik direktör Gheorghe Hagi ile yeniden bir çıkış yakalamaları gerektiğini söyledi.


  "Profesyonel hakemlik ele alınmalı"

FIFA İcra Komitesi Üyesi ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, FIFA Başkanı Sepp Blatter’in profesyonel hakemliğe ne kadar önem verdiğini, son zamanlarda yaptığı açıklamalarda rahatlıkla görüldüğünü belirterek, ‘’Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Merkez Hakem Kurulu’nun konuyu her yönüyle iyi değerlendirmesi gerekiyor’’ dedi.


  İnzaghi, 70 gollü Raul’u yakaladı

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde önceki gün evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kalan Milan’ın 2 golüne imza atan Filippo Inzaghi, 70 gole ulaşarak Raul ile birlikte Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncu oldu.


  Halterde hedef 2012 Londra

Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, 2012 Londra Olimpiyatları’nda her şey bekledikleri gibi giderse en az 4-5 sporcunun madalya alacağını düşündüklerini bildirdi.


  Millîler yarın Sırbistan’la oynayacak

16. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası Japonya’da devam ediyor. Şampiyonada 2. tur maçları yarın başlayacak ve 10 Kasım Çarşamba günü sona erecek.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.