05 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Takımlar arasında fark yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türk futbolunda büyük küçük takım ayrımının tamamen ortadan kalktığını belirtti.

Güneş, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısındaki yazısında, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 10 haftada takımların birbirlerine bariz bir üstünlük kuramadıklarının görüldüğünü ifade etti. Bu durumun ligin konumunu da olumlu yönde etkilediğini kaydeden Güneş, “Ülkemizde artık futbolda büyük küçük takım ayrımı tamamen ortadan kalkmıştır. Bugün ortaya çıkan tablo yarışın içerisinde 6-7 takımın yer aldığı gerçeğidir. Bize göre yarışı önde tamamlamanın en önemli şartı, hataların minimum düzeye indirilmesine bağlıdır. Camia, yönetim, teknik heyet, oyuncu ve taraftarıyla en az hata yapan takım ipi göğüsleyecektir. Elbette bu takımın biz olmasını istiyoruz” dedi.

SIRA GALATASARAY’DA

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Trabzonspor’da, asbaşkanlık görevini de vekaleten sürdüren genel sekreter Hasan Yener ise, bu yıl ligde Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı yendiklerini, Galatasaray maçını da kazanarak yarıştaki yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Yener, çok iyi bir teknik kadroya ve bununla çok iyi örtüşen bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ‘’Şu anda ligdeki puan cetvelini çok düşünüyor değiliz. Önümüzde Galatasaray maçı var ve her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Galatasaray maçı bizim için çok önemli bir maç, daha sonra diğer maçları düşüneceğiz. Amacımız lig yarışını zirvede bitirmek’’ dedi.

05.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Takımlar arasında fark yok

  Bursaspor lige döndü

  Daha iyi yerlere gelmeliyiz

  Kayserispor liderlik için sahaya çıkıyor

  "Profesyonel hakemlik ele alınmalı"

  İnzaghi, 70 gollü Raul’u yakaladı

  Halterde hedef 2012 Londra

  Millîler yarın Sırbistan’la oynayacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.