09 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzon sonunda zirvede

SÜPER Lig'de 11. haftada Galatasaray'ı 2-0 yenerek liderlige yükselen Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle hayat buldu.

Geçen sezon teknik direktör Hugo Broos yönetiminde ligin 13. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 yenilerek ligde 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile 19 puan toplayaNKaradeniz ekibi, Şenol Güneş'in göreve başlamasıyla adeta yeniden doğdu. Kasımpaşa yenilgisi sonrası ligde 9. sıraya gerileyen teknik direktörü istifa eden, Egemen Korkmaz, Rigobert Song, Gökhan Ünal, Tony Sylva ve Engin Baytar olmak üzere 5 futbolcusu kadro dışı bırakılan ve olağanüstü genel kurul seslerinin yükseldiği Trabzonspor, başarılı bir noktaya geldi. Geçen sezon Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı, bu sezon başında da Bursaspor'u 3-0 yenerek Süper Kupa'yı müzesine getiren bordo-mavililer, ligde de üç büyük rakibini yenerken 11. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

KADRO DIŞI OYUNCULARIN ZAFERİ

Trabzonspor'da affedilen oyunculardan Egemen Korkmaz, Rigobert Song ve Engin Baytar, Ziraat Türkiye Kupası finalinde ilk 11'de forma giyerek kupanın kazanılmasında büyük rol oynadılar. Engin Baytar, Fenerbahçe karşısında 1 gol atarken maçın da en değerli oyuncusu seçildi. Savunmada Egemen ve Song da iyi bir performans ortaya koydu. Kaptanlıkları daha önce alınan Selçuk İnan ve Umut Bulut da hem geçen hem bu sezon takıma önemli katkılar yaptı. Güneş, kadro dışı bırakıldıktan sonra kaptanlıkları ellerinden alınan Rigobert Song ve Egemen Korkmaz'ın yanı sıra Selçuk İnan ve Umut Bulut'u da biraraya getirerek bu futbolculardan aralarında 4 kaptanın sıralamasının belirlenmesini istedi ve bu futbolcular da kendi aralarında bir sıralama yaparak bu sorunu çözdü.

09.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  10 puan kapanır mı?

  Beşiktaş Iverson'a kavuştu

  Trabzon sonunda zirvede

  İspanyollar Mesut Özil'e hayran kaldı

  Okan Buruk'a millî görev

  FİLEDE BUGÜN PERU ÖNÜNE ÇIKIYORUZ

  KONYASPOR GALİBİYET ÖZLEMİNİ BİTİRDİ

  Hidayet 11,Semih 9 sayı üretti

  Ali Tandoğan bir ay sonra sahalara dönecek

  F.Bahçe kupada A.Gücü karşısına çıkıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.