Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Halk dalgalanmaya prim vermedi

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Yunus Nacar, son dönemde piyasalarda yaşanan dalgalanmayla vatandaşın ekonomik davranışlarının çek edilmiş olduğunu ifade ederek, ‘’halkımız ise bu dalgalanmaya prim vermedi’’ dedi.

Genel Müdür Yunus Nacar, piyasalarda son dönemde yaşanan dalgalanmanın Türkiye kaynaklı olmadığını, yurtdışı kaynaklı olduğunu hatırlattı.

Avrupa ve Asya ülkelerinde yaşanan ciddi dalgalanmaların ardından, ABD Merkez Bankası’nın da doların faizini artırmasının, Türkiye ve az gelişmiş ülkeleri, piyasaları yeterli derinliğe sahip olmadığından ciddi manada etkilediğini söyledi. Sorun Türkiye’den kaynaklanmadığı için korkulacak bir durumun olmadığını ifade eden Nacar, ‘’Eğer dünya ekonomileri istikrarlı ve dalgasız olsaydı da, sadece Türkiye’de böyle bir durum olsaydı gerçekten endişe etmemiz gerekirdi. Ama bu olay tüm dünya piyasalarında yaşanan bir olaydır ve bu dalgalanma kalıcı bir dalgalanma değildir’’ diye konuştu.

Bu arada, Türkiye’de dalgalı kur sistemi ve serbest piyasa şartlarının geçerli olduğuna dikkati çeken Nacar, bu nedenle Merkez Bankası’nın piyasalara müdahalede bulunmasının bir anlamının olmayacağını söyledi.

ESDER’e 10 milyon YTL kredi

Türkiye Finans ile Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) arasında kredi protokolü imzalandı. ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, ile Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar arasında İlci Otel’de düzenlenen törende imzalanan protokolle işletmelere 10 milyon YTL (10 trilyon TL) kredi kullandırılacak olacak

/ ANKARA

01.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İnşaat sektörüne zam darbesi

  Döviz zirvede, borsa dipte

  Halk dalgalanmaya prim vermedi

  Sağlık hizmetlerine kısıtlama

  Hububat alım fiyatları açıklansın

  Unakıtan: “Tedbir alınacak bir durum yok’’

  Oger Telekom’a kötü haber

  Denizbank Belçikalı Dexia’ya satıldı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004