Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbol çok büyüdü

Eric Gerets, Futbol Federasyonunun aylık dergisinde yer alan röportajında, ekonomik açıdan kulüplerin zor durumda olduğunu belirterek, ‘’Bence bu noktada bir önlem almak gerekiyor. Yoksa gidişat hakikaten kötü’’ dedi. Erik Gerets, Türkiye’ye ilk geldiğinde Fenerbahçe’nin en az 10 puan fark atacağını, en iyi oyuncuların onlarda olduğu yönünde yorum yapıldığını hatırlatarak, şunları söyledi: ‘’Ama bunu kabul edecek halim de yoktu. Devre arasında müthiş bir ritim yakaladık ve şampiyonluğun geleceğini hissetmeye başladım. Bir sürü olumsuzluk yaşanırken birlik olup olmadığımızı söyleyemem, ama takım olduğumuz kesin. Herkesin bunda payı vardı. Özellikle de başkanın yeniden seçilmesi ve onun takıma olan sevecenliği hepimizi inandırdı.’’


Terim: Müthiş bir millî takım geliyor

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Suudi Arabistan maçında ortaya koydukları futboldan dolayı futbolcularını kutladı.

Muhammet Hanefi Kayseri’de

Kayserispor, transfer döneminin ilk gününde, önceden anlaştığı Rapid Wienli Muhammet Hanefi Akagündüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


  Beşiktaş’tan Burak için 1,750 bin YTL

Beşiktaş Kulübü, Antalyaspor’ dan transfer ettiği Burak Yılmaz’ın bonservis üceretinde anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.


  Potada final serisine Ülker önde başlıyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL), 2005-06 sezonunun şampiyonunu belirleyecek Ülkerspor ile Efes Pilsen arasındaki play-off final serisinin ilk maçı bugün yapılacak.


  Detroit pes etmiyor

NBA’de Doğu Konferansı final serisi 5. maçında sahasında Miami Heat’i ağırlayan Detroit Pistons, sahadan 91-78 galip ayrılarak seride durumu 3-2’ye taşıdı.


  Yıldızlardan çok şey öğrendim

Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, sabırlı olmasının meyvesini sözleşmesinin uzatılmasıyla gördüğünü söyledi.


  Lazarov resmen Erciyes’te

Kayseri Erciyesspor, resmi transfer döneminin ilk gününde, daha önceden anlaşmaya vardığı Gaziantepsporlu Lazarov ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.


  Rossi Yamaha’da kaldı

Motor sporlarında dünyanın en ünlü pilotları arasında yer alan Valentino Rossi, takımı Yamaha ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.


  Andriy Shevchenko imzaladı

İngiltere Premier Lig Şampiyonu Chelsea sezonun transfer bombasını patlattı ve Milan’ın Ukraynalı golcüsü Andriy Shevchenko ile sözleşme imzaladı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004