Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kupada açılış maçı: Almanya-Kosta Rika

18. Dünya Kupası finalleri bugün Münih'te evsahibi Almanya ile Kosta Rika arasındaki açılış maçıyla başlayacak. Arena Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Kanal 1'den naklen yayınlanacak. Finallerde, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar 2. tura yükselecek..

Yılın en önemli spor organizasyonu olan 18. Dünya Kupası finalleri, 9 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında Almanya'nın 12 ayrı kentinde ve stadında gerçekleştirilecek. Kupanın açılış maçında, evsahibi Almanya ile Kosta Rika, bugün TSİ19.00'da, Münih kentindeki Allianz Arena'da karşılaşacak. Finallerde, 8 grupta toplam 32 takım mücadele edecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar 2. tura yükselecek. Kupada 2. turdan itibaren tek maçlı eleminasyon sistemi uygulanacak. Dev organizasyonda2. tur karşılaşmaları 24 Haziran'da başlayacak ve 27 Haziran'da sona erecek. Çeyrek final maçları 30 Haziran ve 1 Temmuz, yarı final karşılaşmaları ise 4 ve 5 Temmuzda yapılacak. Kupada üçüncülük maçı 8 Temmuz Cumartesi günü Stuttgart, final maçı ise 9 Temmuz Pazar günü başkent Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.

Şampiyonada, toplam 27 orta hakem görev yapacak. Afrika'dan 2, Asya'dan 3, Avrupa'dan 9, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Bölgesi'nden 3, Güney Amerika'dan 5, Destek ve Geliştirme Grubu'ndan da 5 hakem maçlarda düdük çalacak. Ülkeler arasında bir tek Meskika'dan 2 hakem finallerde yer alacak. Ayrıca Mısır ve ABD'li bir hakem da finallerde görev yapacak. 8 grupta yer alan takımlar şöyle:

(A) Grubu: Almanya, Kosta Rika, Polonya, Ekvador, (B) Grubu: İngiltere, Paraguay, Trinidad-Tobago, İsveç, (C) Grubu: Arjantin, Fildişi Kıyısı, Sırbistan-Karadağ, Hollanda, (D) Grubu: Meksika, İran, Angola, Portekiz, (E) Grubu: ABD, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Gana, (F) Grubu: Avustralya, Japonya, Brezilya, Hırvatistan, (G) Grubu: Güney Kore, Togo, Fransa, İsviçre, (H) Grubu: İspanya, Ukrayna, Tunus, Suudi Arabistan. Kupanın 2. turunda (A) ve (B), (C) ve (D), (E) ve (F), (G) ve (H) gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar birbirleriyle çapraz olarak eşleşecek.

09.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ülker çalıştı, kazandı

  12 Dev Adam'ın Japonya kadrosu açıklandı

  Kupada açılış maçı: Almanya-Kosta Rika

  Anelka, Dünya Kupasında yok

  Özel okullar güreşe el attı

  Şekerspor'dan yıldızlara kanca

  İstanbul Park'ta Renault şöleni

  Banvit Triatlon Yarışları başlıyor

  Rooney grup maçlarında yok

  Hakemler kulaklık takacak

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004