Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sinemaya devlet desteği

Sinema Eserleri Sahipleri Meslek Birliği, Sinema ve Televizyon Eserleri Sahipleri Meslek Birliği, Televizyon ve Sinema Filmleri Yapımcıları, BİR Oyuncular Meslek Birliği, Film Yapımcıları Meslek Birliği ile sinema uzmanları ve bakanlık temsilcisinden oluşan Sinema Destekleme Kurulu, başvuruda bulunan projeleri değerlendirdi.



ÖSS öncesi stres attılar

Tokat Yeni Asya Temsilciliğimizin düzenlediği ve Tokat Seyahat firmasının da desteklediği Gümenek yaz pikniğinde liseli ve üniversiteli gençler bir araya geldi. ÖSS sınavından önce böyle bir faaliyetin gerçekleşmesinden memnun olan gençler piknikte hem dinlenip hem eğlendiler.



Can Kardeş Şenliği muhteşem geçti

Ankara Can Kardeş Kulübünün düzenlediği Geleneksel Can Kardeş Şenliği muhteşem oldu. Program Ankara’nın dört bir yanından katılan öğrencilerin sergilediği çalışmalarla dopdolu geçti.



Nevşehirli gençler piknikte buluştu

Yeni Asya Gazetesi, Nevşehir Gençlik Grubu’nun organize ettiği yılsonu pikniği, Nevşehir’in genç Yeni Asya okurlarını buluşturdu. Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde, Kızılırmak kıyısında gerçekleştirilen yılsonu pikniği; üniversite, üniversite hazırlık ve lise öğrencilerinden müteşekkil geniş bir katılımla gerçekleştirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004