Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Müslüman kadınlar hallerinden memnun

New York Times gazetesinde yayımlanan, 2005 yılına ait araştırma sonuçlarına göre, Müslüman kadınların büyük çoğunluğu, etki altında kalmadan oy kullanma, çalışma ve hükümette görev alma hakkı olması gerektiğine inanıyor.


Talat: Çözüme hazırız

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs Türkleri olarak adada çözüme hazır olduklarını ve kendilerine güvendiklerini söyledi.

AB kapısı Türkiye’ye açık

AB Dönem Başkanı Avusturya’dan “AB kapısının Türkiye’ye açık” mesajı geldi.


  İsrail, Gazze’de 4 kişiyi öldürdü

Filistin’e yönelik saldırılarını sürdüren İsrail, aralarında Halkın Direnişi Örgütü lideri Cemal Ebu Samhadana’nın da bulunduğu 4 kişiyi öldürdü.


  Irak’ta saldırılar sürüyor

Irak’ta hükümetin eksiksiz olarak oluşturulmasına ve çok sayıda saldırıdan sorumlu olan Ürdünlü terörist Ebu Musab El Zerkavi’nin öldürüldüğünün açıklanmasına rağmen saldırılar sürüyor.


  Filistin Temmuz'da referanduma gidecek

Filistin lideri Mahmud Abbas’ın, Filistin topraklarında malî ve siyasî krize son vermek amacıyla düzenleyeceği referandumun tarihinin 31 Temmuz olduğu belirtildi.


  Kosova’da BM’ye protesto

Kosova’nın başşehri Priştine’de BM Kosova Misyonu (UNMIK) binası önünde Arnavutların başlattığı protesto gösterisi sürerken, gözaltına alınanların sayısı 91’e yükseldi.


  Annan’ın yerine Asyalı aday

Sri Lanka, BM Genel Sekreterliği görevine aday gösteren ilk Asya ülkesi oldu.


  Malta’da tekne faciası

Malta açıklarındaki uluslararası sularda bir tekne battı. İtalyan sahil güvenlik yetkilileri, göçmen taşıyan teknenin batması sonucu 25 kişinin kaybolduğunu bildirdi.


  Bush, Olmert ve Abdullah ile görüştü

ABD Başkanı George Bush, İsrail Başbakanı Ehud Olmert ve Ürdün Kralı Abdullah ile Ürdünlü terörist Ebu Musab El Zerkavi’nin öldürülmesini görüştü.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004