Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ümit Meriç: Türkiye büyüdükçe, Cemil Meriç de büyüyor

Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi vefatının 19. yıldönümü münasebetiyle Cemil Meriç konulu bir panel düzenledi. Panele Meriç’in kızı Prof. Dr. Ümit Meriç, araştırmacı yazarlar Dursun Gürlek ve Mehmet Nuri Yıldırım konuşmacı olarak katıldılar.



Hayata bakışları değiştirdi

Yeni Asya Vakfı, Bursa Şubesi Hanımlar Komisyonunun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Risâle-i Nur Külliyatını daha iyi okumaya ve anlamaya yönelik “Risâle-i Nur Eğitim Merkezi Programları”, geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi. Kısa bir değerlendirme programı ve şiir dinletisinin ardından yenilen yemekte katılımcılar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.



Yeni Asya Neşriyat Kiraz Festivalinde

Amasya Belediyesi tarafından organize edilen kiraz festivali çerçevesinde açılan fuarda Yeni Asya Neşriyat da yerini aldı. 22 Haziran’da sona erecek olan festivalde kitap fuarına ilgi büyük olup, Yeni Asya standının hoş görüntüsü ve halkın teveccühü gözlerden kaçmadı.



Mostar

Haziran ayında, “Yaşlılık” dosyasıyla okuyucularının karşısına çıkan Mostar, “Niçin yaşlılık?” sorusunu şöyle cevaplandırıyor: “Çünkü yaşlı, geleneksel-şifahi toplumlardaki sağlam yerinden edilmeye başladı.



Gonca

Aylık çocuk dergisi Gonca’nın bu ayki kapağında “İnsanlığın uçma macerası” var. Dergide ayrıca, “3N”, “Mizah Dükkanı”, “Ayna”, “Her Telden”, “Bilmeceler, Bulmacalar” gibi bölümler var.



Ebe Sobe

“İzcilik... Dünyayı güzelleştirme yolculuğu”. Ebe Sobe’nin Haziran sayfasının kapağındaki ifade bu. Gökhan Özcan’ın “Hayvanlar neyi, ne zanneder?” başlıklı eğlenceli yazısı, Dağıstan Çetinkaya’nın “Keli ve Dimi” adlı çizgileri, “İsim, Şehir, Hayvan, Bitki, Eşya, Sanatçı” başlıklı yeni bir bölüm var, dergide bulabileceklerinizden sadece bir kaçı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004