Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Zamlar yolda

Döviz kurlarındaki artış, gübrede hemen hemen tamamen dışa bağımlı olan tarım kesimini de olumsuz etkileyecek. Çiftçi, sadece döviz kurlarındaki artıştan dolayı, yeni sezonda gübreyi en az yüzde 20 zamlı alacak. Bandırma Gübre Fabrikaları (BAGFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Gencer, yaptığı açıklamada, gübrede yeni satış sezonunun 2-3 hafta sonra başlayacağını belirterek, döviz kurlarındaki artışın, fiyatlara ‘’bayağı yüksek oranda’’ yansımasını beklediklerini söyledi.


Borç yapılandırmasına 1 milyon başvuru

SSK ve Bağ-Kur’a, borç yapılandırma uygulaması çerçevesinde bugüne kadar 959 bin 853 kişi başvurdu.

“Faiz artışı ve müdahalenin devamı gelecek”

Ekonomist Mustafa Sönmez, MB’nin döviz satmasının beklenmedik bir gelişme olmadığını kaydederek, “Ben hem faizi yükseltmek hem de tekrar döviz satışı


  Ariston’a prestij ödülü

Almanya’nın beyaz eşya sektöründeki en prestijli ödülü Plus X, Ariston’un Aqualtis çamaşır makinesi ve Extendia buzdolabına verildi.


  BTC hattı, tarihi açılışa hazırlanıyor

‘’Yüzyılın Projesi’’ olarak adlandırılan Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı’nın son durağı olan Ceyhan’a petrolün ulaşması sebebiyle, 13 Temmuz 2006 tarihinde yapılacak resmi açılışa dönük hazırlıklar sürüyor.


  Ticarî araçlarda ‘vip’ dönemi

Otomotiv sektöründe artan rekabete paralel, özellikle hafif ticarî araç segmentindeki araçların donanımı, otomobilleri dahi kıskandıracak düzeye ulaştı.


  Ekonomistlerden Brüksel’e temsilcilik

Türkiye’de ekonomi politikaları alanında referans kurum olmak üzere 2000 yılında faaliyete başlayan Ekonomistler Platformu (EP), ABD’deki çalışmalarının ardından Avrupa Birliği (AB) nezdinde Brüksel’de bir temsilcilik açtı.


  Hyundai, ABD’de en güvenilir 3’üncü marka

Hyundai’nin, ABD’de kalitesine en çok güven duyulan üçüncü marka seçildi.


  Ferroli’den ‘nefes aldıran’ klimalar

Endüstriyel ve ev tipi ürünleriyle sektöründe geniş ürün gamına sahip olan Ferroli’nin ısıtma ve soğutma özelliğine sahip salon ve duvar tipi Smile serisi split klimaları, “Cold Plazma Negatif İyon Teknolojisi” ile solunan havayı temizliyerek, daha rahat nefes alınmasını sağlıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004