Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

F. Bahçe, Fatih için beklemede

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, “Fatih Tekke’nin transferinin gerçekleşmesi için kulübünün satma kararını beklemekteyiz” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir,Özdemir, Giresun’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’de olağanüstü genel kurulun, çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle 24-25 Haziran tarihlerine ertelendiğini hatırlatarak, ‘’Kendim ve camianın önde gelenleri Aziz Yıldırım’ın tekrar görevine dönmesi için büyük çaba harcadık. Aziz Yıldırım’a her türlü desteği verdik. Bu konuda sayın Yıldırım kesin kararını açıklamış değil. Fenerbahçe’nin 100. yılında, başkanımızın görevine devam etmesini arzu etmekteyiz. Önümüzdeki günlerde başkanımız kesin kararını açıklayacaktır’’ diye konuştu.

Kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini ifade eden Özdemir, ‘’Benim Fenerbahçe başkanlığı gibi bir felsefem veya bir düşüncem kesinlikle yok, başkanlığı düşünmüyorum. Ben sayın Yıldırım ile birlikte göreve geldim. O bırakırsa ben de görevi bırakırım. Bunu daha önce de belirtmiştim. Kesinlikle başkanlık konusunda herhangi bir düşüncem yok’’ diye konuştu.

FATİH TEKKE’NİN TRANSFERİ

Bir süredir Trabzonsporlu Fatih Tekke’yi transfer etmek için girişimlerde bulunduklarını, ancak bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadıkları anlatan Özdemir, şunları söyledi: ‘’Fatih Tekke’nin transferinin gerçekleşmesi için kulübünün satma kararını beklemekteyiz. Fatih halen Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusudur. Bu nedenle bu transferin gerçekleşmesi için öncelikle

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun Fatih’i satma kararını bekliyoruz. Ancak Albayrak, Fatih Tekke’nin satışının söz konusu olmadığını bize bildirdi. Bu nedenle beklemedeyiz. Eğer Trabzonspor’dan Fatih’in satışına onay çıkarsa transferin gerçekleşmesi için harekete geçeriz. Tahmin ediyorum ki, Trabzonspor ile anlaşırsak, Fatih ile de anlaşma yollarını arar ve buluruz.’’

TOLGA GÜNDEMDE DEĞİL

Kamuoyunda, Fenerbahçe’nin Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımında futbol hayatını sürdüren Tolga Seyhan ile ilgilendiği yönünde haberler yer aldığını kaydeden Özdemir, ‘’Tolga Seyhan’ın Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde çıkan bu haberler kesinlikle doğru değildir. Bu futbolcu ile hiç ilgilenmedik, transferi de gündemimizde hiç olmadı’’ dedi.

Özdemir şöyle devam etti: ‘’Önümüzdeki sezon 100. yılımız olması ve başarılar elde etmemiz açısından kadromuzu güçlendirmemiz gerektiğini düşünmekteyiz. Şampiyonlar Ligi’nde iki ön eleme maçı oynayacağız. Bunları geçip Şampiyonlar Ligi’ne katılarak başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Yurt içinde de Türkiye Kupası ile lig şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlıyoruz.’’

19.06.2006


 

“Beni daha fazla konuşturmasınlar”

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe’nin kendisi hakkında açtığı davaların sona ermesinin ardından, kendisinin sarı-lacivertli kulübe maddi ve manevi dava açacağını belirterek, “Beni daha fazla konuşturmasınlar” dedi.

Cavcav, kendisi hakkında açılan davaların sona ermesinin ardından, kendisinin dava açmaya hazırlandığını belirterek, “Benim hakkımda açılan davalar var. Ergani’de ve Kastamonu’da olan davaları kazandım. Bu davalar bittikten sonra esas davayı onlara maddi ve manevi dava olarak ben açacağım. Öncelikle hakkımda olan davaların bitmesini bekliyorum. Benim Fenerbahçe ile hiçbir problemim yok. Benim, benle uğraşan insanlarla problemim var. Onlar da kendilerini çok iyi biliyorlar. Beni daha fazla konuştururlarsa, çok şey söylerim. Onun için beni daha fazla yormasınlar, daha fazla da konuşturmasınlar” dedi.

19.06.2006


 

Gana iddialı geliyor

2006 Dünya Kupası’nda E Grubu’nda Gana’nın Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yendiği maç sonrası açıklama yapan kaleci Richard Kingston, “Artık biz de kupanın en iddialı takımlarındanız” dedi.

Gana Milli Takımı’nın konakladığı Hilton Oteli’ne gelen taraftarların yanına inen futbolcular, taraftarlara imza dağıttılar. Yaklaşık 500 Ganalı taraftarın katıldığı oteldeki kutlamalar, bir süre sonra sokağa taştı. Polis tarafından kapatılan ana yolda geç saatlere kadar eğlenen Ganalılar, yerel kıyafetleriyle de farklı bir görüntü sergiledi. Taraftarlar özellikle Appiah ve kaleci Kingston’a büyük ilgi gösterirken, her iki futbolcudan da bol bol imza aldılar. Aynı zamanda Ankaraspor’un kalecisi olan Kingston, çok iyi bir performans gösterdiklerini ve 2-0’lık galibiyetin kendileri için büyük moral kaynağı olduğunu belirtti.

19.06.2006


 

Lippi: Yorgunduk

İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, 9 kişi kalan ABD ile 1-1 berabere kalmalarının sebebini yorgunluğa bağladı. Lippi, “Açıkçası daha iyi bir sonuç bekliyorduk fakat Gana maçında kullandığımz enerjinin faturasını ödedik. Hafta içinde bir kaç belirti görmüştüm ve darmadağınık bir performans sergiledik” dedi.

Lippi, “Üç kırmızı kartın çıktığı, topun bir o kalde bir bu kalede olduğu çılgın bir maçtı. Eğlenceli olabilir fakat benim için kolay olmadı” dedi. Oyuncularının soğukkanlılıklarını kaybetmesini eleştiren Lippi, “Hayal kırıklığına uğradım ve sinirliyim. Gergindik ve maçın sonunda bunun bedelini ödedik” diye konuştu.

19.06.2006


 

Bruce Arena’dan futbolcularına tebrik

Amerika Teknik Direktörü Bruce Arena, İtalya karşısında ikinci yarının büyük bir kısmını 9 kişi oynamasına rağmen, güçlü rakibinden 1 puan almayı başaran takımını kutladı.

Arena, “5 dakika içinde gösterilen 2 kırmızı kart gerçekten çok ağırdı fakat bu sorunun üstesinden gelen takımıma saygı duyuyorum” dedi. Bruce Arena, “9 kişi kalan bir takımı, 10 kişi karşısında yönetmenin hiç bir yolu yok. Birçok takım yenilgi halinde bunu bir özür olarak kullanırdı” diye konuştu. Arena, “Şu an istediğimiz yerdeyiz, son maçımızda alacağımız üç puan gruptan çıkmamıza yeterli olacaktır” dedi.

19.06.2006


 

Lampard eski millîlere çok kırgın

Chelseali ortasaha oyuncusu, şu an medyada çalışan eski milli futbolcuların İngiltere’nin performansı hakkında sert kelimeler kullanması sebebiyle hayalkırıklığı yaşadığını belirtti.

Lampard kimsenin ismini vermese de, bu çıkışının BBC için yorum yapan Alan Shearer’a yönelik olduğu tahmin ediliyor.

Lampard, “Dünya Kupası’nda tıpkı bizim gibi baskı altında oynayan eski milli futbolcuyu bizi eleştirirken görmekten daha kötü bir şey yok” dedi. Lampard, “Yapıcı eleştiri yapmaktansa, negatif yorumlarda bulunmak çok daha kolaydır. Açıkçası, eski futbolcuların bana ve takım arkadaşlarıma patlamasından hoşlanmıyorum. Beni 20-30 yıl içinde İngiltere’nin performasını eleştirirken göremeyeceksiniz” diye konuştu.

19.06.2006


 

Erciyes’e sevinçli haber

Kayseri Erciyesspor, bir süreden beri ilgilendiği Mehmet Eren’in transferi için Galatasaray’dan olumlu cevap alınca, futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Kulüp ikinci başkanı Şaban Zıkkavun, Eskişehirspor’da top koşturan Mehmet Eren’in bonservisini elinde tutan Galatasaray kulübünden bekledikleri olumlu cevabın geldiğini söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özhan Canaydın’ın, daha önceki konuşmalara cevaben kendilerini aradığını ve futbolcuya izin verdiklerini kendilerine ilettiğini kaydeden Zıkkavun, bu gelişme üzerine futbolcuyla son kez görüşerek kesin anlaşmaya vardıklarını belirtti.

19.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004