Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Amerika, Afganistan’a bomba yağdırdı

ABD’nin Afganistan’da üç ay içinde 340 hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Aynı süre içinde savaşın daha yoğun yaşandığı Irak’ta ABD ordusunun düzenlediği hava saldırısı ise 160 olarak bildirildi.


Filistin’e yardıma yeşil ışık

Filistin’de Hamas’ın iktidara gelmesinden sonra kesilen uluslararası yardımların kısmen yeniden başlatılmasını öngören paket üzerinde mutabakata varıl

Gruplar arasında uzlaşmaya doğru

Filistin’de gruplar arasındaki gerginliği gidermek için yapılan görüşmelerin yakında anlaşama ile sonuçlanacağı belirtildi. Filistin’de 20’den fazla


  İKÖ Dışişleri Bakanları bugün Bakü'de toplanacak

İslâm Konferansı Örgütü (İKÖ) 33. Dışişleri Bakanları Toplantısı, Azerbaycan’ın başşehri Bakü’de bugün başlayacak. Bölgesel sorunlar ve örgütün 10 yıllık yeniden yapılanma çalışmalarının ele alınacağı toplantıya, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül de katılacak.


  Kadın hastaya kadın doktor

İsveç’te, Karolinska Enstitüsü’nde yapılan araştırmaya göre, kadın doktora giden kadın hastalarda tedavi, daha iyi sonuç veriyor.


  Gates hayır vakfı kuracak

Yazılım devi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, 2008’den itibaren şirketin aktif yönetiminden çekilerek kendini hayır işlerine vereceğini açıkladı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004