Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

En iyi şov kazanmaktır

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Parreira, takımının iyi oynamadığı şeklindeki eleştirileri cevaplayarak, Dünya Kupası'nda yapılacak şovun maçları kazanmak olduğunu söyledi

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira, takımının iyi oynamadığı şeklindeki eleştirileri cevaplayarak, Dünya Kupası'nda yapılacak şovun maçları kazanmak olduğunu söyledi. Parreira, Brezilya Futbol Federasyonu'nun (CBF) internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Dünya Kupası'nda yapılacak şov, maçları kazanmaktır. Şov yapmak istiyorsanız rakibinizle anlaşmanız gerekiyor. Rakibe karşılaşmada alınacak 3 puanın değeri olmadığını, bunun bir Dünya Kupası olmadığını ve yenilenin ülkesine dönmeyeceğini söylemeniz gerekir'' dedi.

Parreira, Brezilya'ya karşı oynayan tüm takımların oyun şekillerini değiştirdiğini ve güçlü bir savunmayla oynadığını belirtti. Brezilya'nın son 5 ya da 6 maçında gol yemediğini ifade eden Parreira, defansın görevini yerine getirdiğini kaydetti.

Arjantin Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Cesar Luis Menotti, Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann'ın oyun tarzından çok etkilendiğini söyledi. Menotti, ''Yeni Klinsmann stilinden bazı şeyler duymuştum. Ancak gördüğüm kadarıyla Klinsmann stili tarihi bir devrim'' şeklinde konuştu. Almanya'nın Dünya Kupası'nın sürprizi olduğunu ifade eden Menotti, önemli olanın Almanya'nın turnuvada ne kadar ilerleyebileceği değil, bıraktığı izlenim olduğunu kaydetti.

21.06.2006


 

Aziz Yıldırım Fener'e hayırlı olsun

Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat Aziz Yıldırım'ın tekrar Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağını açıklamasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine; "Ben bu konuda görüşlerimi daha önce bildirdim. Fener'e hayırlı olsun. Benim için süpriz olmadı" diye cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve 2. Başkanı Adnan Polat, AK Parti Grup toplantısına gelerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ve milletvekilleri ile görüştü. Koyu Fenerbahçeli olan Başbakan Erdoğan'a '9 numaralı Galatasaray forması' hediye eden Galatasaraylı yöneticiler, Başbakan'ın sadece Fenerbahçe'nin değil tüm kulüplerin başbakanı olduğunu söyledi. TBMM'de yapılan AK Parti Grup toplantısını katılarak Başbakan Erdoğan'a Galatasaray forması hediye edenÖzhan Canaydın ve Adnan Polat bir süre de İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve bazı milletvekilleri ile sohbet etti.

Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Aziz Yıldırım'ın tekrar Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağını açıklamasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine; "Ben bu konuda görüşlerimi daha önce bildirdim. Fener'e hayırlı olsun. Benim için süpriz olmadı" diye cevap verdi. Başbakan Erdoğan'ın Fenerbahçeli olduğunun hatırlatılması üzerine ise Polat, "Başbakan sadece Fenerbahçe'nin değil, tüm spor kulüplerinin başbakanıdır." dedi.

21.06.2006


 

G.Saray bayrağı köprüden indirildi

Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev Galatasaray bayrağı, bağlantıları kesilerek denize düşürüldü

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde 34 ZE 3136 plakalı otomobille Boğaziçi Köprüsü'ne gelen Feyyaz P, Mehmet A. ve Burak G'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi, araçtan inerek korkuluk demirlerini aştı. Bu kişilerin bağlantı yerlerinden kestikleri GS bayrağı, daha sonra denize düşerek kayboldu. Köprü koruma polislerinin fark ederek olay yerinde gözaltına aldığı bu kişiler, Beylerbeyi Polis Merkezinde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

21.06.2006


 

Zidane hocasıyla konuşmuyor

Fransa'da yayımlanan Le Parisien gazetesi, milli takımın kaptanı yıldız oyuncu Zinedine Zidane'ın, teknik direktör Domenech ile arasının kötü olduğunu yazd

Zidane'ın, Domenech ile konuşmadığını belirten gazete, milli takım kaptanının Güney Kore maçının 2. yarısında kendisini oyundan alan teknik direktöre sert tepki gösterdiğini bildirdi. Bu arada basında çıkan haberlerde, ''takımı kötü oynattığı ve gerekli değişiklikleri zamanında yapmadığı'' gerekçesiyle Domenech'e sert eleştiriler yöneltiliyor.

21.06.2006


 

G.Saraylı Mehmet Kayseri Erciyes'te

Kayseri Erciyesspor, Galatasaray'ın genç forveti Mehmet Eren'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayseri Erciyesspor, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak oynayan Galatasaray'ın 24 yaşındaki forveti Mehmet Eren Boydak'ı renklerine kattı.

Mehmet Eren kendisini Mavi Siyahlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi Hacı Boydak Tesisleri'nde attı. İmza törenine Kayseri Erciyesspor Asbaşkanı Erol Bedir, yöneticiler Şaban Zikkavun, İbrahim Bahadır katıldı. İmza sonrası açıklamalar yapan Asbaşkan Erol Bedir, Mehmet Eren'i 2 yıldan bu yana ısrarla istediklerini ve sonunda Galatasaray Kulüp Başkanı Özhan Canaydın'ın olumlu yaklaşımıyla takıma kattıklarını söyledi. Bedir, "Mehmet Eren'i, bonservis bedeli ödemeden aldık.Takıma da yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

21.06.2006


 

İspanyol kulüpleri Mirsad'ın peşine düştü

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Ülkerspor'un başarılı oyuncularından Mirsad Türkcan'a, İspanyol kulüplerinden transfer teklifi yapıldığı öğrenildi. Ülkerspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Mirsad'a, 3 İspanyol kulübünden teklif geldiği bildirildi.

Mirsad Türkcan da teklifleri doğrularken, kendisinin ayrıca Fenerbahçe'yi de beklediğini söyledi. Ülkerspor'daki durumun henüz netlik kazanmadığını ifade eden Mirsad, ''Fenerbahçe'yi de bekliyorum. Sarı-lacivertli takımın 100. yıl kadrosunda yer almak isterim. Ben zaten Fenerbahçeliyim'' dedi.

Öte yandan Ülkerspor'u şampiyonluğa ulaştıran antrenör Murat Özyer, kendisini Ülkerspor ailesinden gördüğünü ve kulübün yapacağı bir organizasyonda yer almak istediğini söyledi. Ligden çekileceği yönünde yapılan yorumlarla belirsizlik yaşayan turuncu-yeşillilerin genç antrenörü Özyer, kulübün aldığı bu kararı kendilerinin de beklemediğini dile getirdi.

Murat Özyer, Türkiye'den olduğu gibi, yurt dışından da teklifler geldiğini ifade ederek, ''İtalya'da tanıdığım bir menajer var. O bana bir takımın benimle ilgilenme durumu olduğunu söyledi. Ama resmi bir şey yok. Rusya'dan da benimle ilgili bilgiler isteyenler oldu. Ama sezon içinde olabilecek şeyler. Benimle anlaşacak biri olacak mı, olmayacak mı bunu zaman gösterecek'' diye konuştu.

21.06.2006


 

Emre'nin ismi salona verildi

Newcastle United ve milli takımın futbolcusu Emre Belözoğlu'nun ismi, mezun olduğu Şehremini Lisesi'nin spor salonuna verildi. Emre, Şehremini Lisesi'nde salona isminin verilmesiyle ilgili yapılacak törene katılmadı

Lisenin müdürü ve Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ata Özer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin okullarına yaptıkları spor salonuna Kadir Topbaş adını verdiklerini hatırlatarak, ''Ancak sayın belediye başkanımız, bu salonu halkın paralarıyla yaptırdıklarını ifade ederek adının konulmamasını istedi. Biz de eski öğrencimiz milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun ismini koyduk'' dedi. Emre ile konuştuklarında, adının spor salonuna verilmesi nedeniyleçok mutlu olduğunu dile getirdiğini vurgulayan Özer, ''Ancak, kendisi uçağı kaçırdığı için törenimize katılamadı. Bu nedenle çok üzgünüz'' ifadesini kullandı.

21.06.2006


 

İstanbulspor satışa çıkıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 30 Haziran'da satışa çıkartacağı İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından İstanbulspor'a 3 talip var.

İstanbulspor Kulübü Başkanı Orhan Seyfi Güner, 900 bin Dolardan satışa çıkartılacak takım için şu ana kadar 3 firmanın başvuru yaptığını belirterek, ''Alıcılar, hiçbir borcu olmayan tertemiz bir kulüp almış olacaktır. Bu bir aktif satış yöntemi. Alıcı için çok avantajlı. Alıcı takımla beraber tüm aktiflerini de almış olacak. Buna kulüpte bulunan 16 futbolcu da dahildir. İhale gününe kadar taliplerinartacağını tahmin ediyorum'' diye konuştu. Güner, İstanbulspor'un iyi bir alıcıya gitmesini temenni ettiğini dile getirerek, ''İstanbulspor, köklü bir geçmişe sahip. Bu yıl, kuruluşunun 80. yılı. İnşallah iyi bir alıcı buluruz ve yatırım yaparak onu hak ettiği yere taşır'' dedi.

21.06.2006


 

Ankaraspor, Almanya'dan kulüp satın aldı

Ankaraspor, Almanya 4. Ligi'nde yer alan Berlin Athletic takımını bünyesine katt

Süper Lig'de başarı yakalamak ve geniş bir kadro kurmak için altyapıya ağırlık veren başkent ekibi, anlaşma sağladığı Alman ekibi sayesinde gurbetçi futbolcuları deneme imkanı bulacak. Sözleşme dün Ankara'da imzalandı.

21.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004