Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Vergi kaçağına ceza yağdı

Maliye, yoğunlaştırdığı vergi denetimleri kapsamında toplam 304 milyon YTL para cezası kesti. Turizm işlemlerine dönük her 4 denetimden 1’inde vergi kaçağı bulundu.


İstihdam da, işsizlik de artıyor

Mart ayında istihdam edilenlerin sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre 82 bin kişi, işsiz sayısı da 17 bin kişi arttı. Buna göre, 2005 Mart ayı itiba

Soros, 5 yılda 8 milyon $ harcadı

Açık Toplum Enstitüsü Kurucusu George Soros, Türkiye’de son 5 yılda 8 milyon dolar harcadığını belirterek, toplamda ise bütün dünyadaki faaliyetlerde


  Google Türkiye’de

Dünyanın en büyük arama motoru Google web deneyimlerini Türk kullanıcılara sunmak, Türk iş dünyasını arama reklamcılığındaki potansiyel hakkında eğitmek ve Türk şirketleriyle işbirlikleri kurmak amacıyla İstanbul’da Türkiye Ofisi açtı.


  Babalar daha çok sevindi

Bu yıl Babalar Günü alışverişi için gerçekleştirilen harcamalar, geçen yıla göre yüzde 10,2 artışla 358,2 Milyon YTL oldu.


  4 milyar dolarlık projeye, 4 milyon dolarlık tören

Hazar Bölgesi petrollerini Adana-Ceyhan’dan tüm dünyaya ulaştıracak olan ve “yüzyılın projesi” olarak nitelenen, toplam 4 milyar dolarlık Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı’nın resmi açılış töreni, 13 Temmuz 2006’da Ceyhan’da yapılacak.


  Ekolojik halk pazarı

Türkiye’nin ilk organik yüzde yüz ekolojik halk pazarı, Şişli Feriköy’de açıldı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004