Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Crispino’ya iki yeni marka yüzü

1999’dan beri ülkemizde faaliyet gösteren ve 200 mağaza ile sektördeki yerini alan saygın erkek giyim markası Crispino marka yüzü olarak dizi oyuncusu Necati Şaşmaz ve manken Nefise Karatay’ı seçti. Crispino, 2006-2007 sezonunda ilk kez bayan giyimiyle de vitrine çıkıyor.

Firma kadın marka yüzü olarak Nefise Karatay’ı, erkek marka yüzü olarak da Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu Necati Şaşmaz’ı (Polat Alemdar) seçti. Her iki isim ile 2 yıllık anlaşma yapan Crispino, iki yıl boyunca yapacağı reklamlarla hem erkek, hem bayan giyimindeki kalitesini ve iddiasını vurgulayacak.

Crispino yönetiminden Fatih Akdaş, reklam yapımcısı PANA FİLM yöneticisi ve senaristi Hasan Kaçan, oyuncu Necati Şaşmaz ve manken Nefise Karatay’ı ile birlikte Swissôtel The Bosphorus-Monte Rosa Salon’nda bir basın toplantısı düzenledi. Proje hakkında bilgi veren Fatih Akdaş, yerli firmalar ile rekabet yerine işbirliğine önem verdiklerini belirterek, yeni reklam kampanyası ile yurtdışı firmalarla rekabeti hedeflediklerini ifade etti. Reklam yapımcısı PANA FİLM adına soruları cevaplandıran Hasan Kaçan da, Necati Şaşmaz ve Nefise Karatay’ın kendi sahalarında başarılı isimler olduğuna dikkat çekerek, bu iki isimle başarı çalışmalara imza atcaklarını söyledi.

Mustafa GÖKMEN / İSTANBUL

29.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Benzin 3 YTL’yi aştı

  Babacan: Türkiye testten geçiyor

  Tüzmen: Rakamları revize edeceğiz

  Yılmaz: Problem fazla YTL

  S&P görünümü ‘durağan’a düşürdü

  Bütçeden aslan payını Tunceli aldı

  Crispino’ya iki yeni marka yüzü

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004