Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Filistin’de en kanlı gün

Filistin toprakları, İsrail ordusunun Ekim 2004’te, Han Yunus Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıdan bu yana en kanlı günü geride bıraktı. İsrail’in bir askeri kurtarmak için başlattığı ve katliâma dönüşen operasyonda sadece önceki gün çoğu çocuk 24 Filistinli öldü, 50’nin üzerinde Filistinli de yaralandı.


İsrailliler Hamas liderlerinin öldürülmesini istiyor

İsraillilerin çoğu, Gazze’deki kriz sebebiyle Filistin’de iktidardaki Hamas liderlerinin suikast sonucu öldürülmesi gerektiğine inanıyor.

Haniye: Dünya bu gidişe ‘dur’ demeli

İsrail ordusunun gün boyu havadan ve karadan devam eden operasyonlarında yaralananları ziyaret eden Filistin Başbakanı İsmail Haniye, dünyanın İsrail’


  Bush’un Irak rahatsızlığı

ABD Başkanı George Bush, Irak’ın demokrasi yönündeki çabalarının, bu ülkenin bazı komşuları tarafından engellenmek istenebileceğinden endişe duyduklarını söyledi.


  Irak’ta camilere saldırı: 17 ölü

Irak’ta dün camilere düzenlenen saldırılarda 17 kişi hayatını kaybederken, 50’den fazla kişi yaralandı. Irak’ın başkenti Bağdat’ın güneyindeki Selman Pak şehrinde bir Şiî camisine düzenlenen saldırıda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


  Vatikan aileyi savundu

Vatikan, AB üyesi ülkelerde aile konusundaki bazı yasal düzenlemelere tepki gösterdi: “Batı toplumu berbat bir tepenin üzerinde. Allah’ın anlamı karartılıyor.”


  Talat ile Papadopulos bugün yeniden görüşecek

BM Genel Sekreterinin siyasi işlerden sorumlu yardımcısı İbrahim Gambari, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos’un bugün görüşeceğini açıkladı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004