Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Babacan: Tereddütler gereksiz

Devlet Bakanı Ali Babacan, Türkiye’de son dönemde yaşanan dalgalanmaya ilişkin gemi benzetmesi yaptı ve “Geminin bakımı yapılmıştır, gövdesi güçlendirilmiştir. Mürettebatı tecrübelidir” dedi. Devlet Bakanı Babacan, üç ve dördüncü gözden geçirmelere ait niyet mektubunun IMF’ye gönderileceğini açıkladı.


5.3 milyar faiz dışı fazla oluştu

Haziran ayında nakit bazda toplam 14.9 milyar YTL gelir elde edilirken, 9.6 milyar YTL faiz dışı harcama yapıldı ve 5.3 milyar YTL faiz dışı fazla olu

Döviz düşüyor, zammı kalıyor

Tüketici Hakları Merkezi Derneği (TÜ-MER) Genel Başkan Yardımcısı ve Hukuk Komisyonu Başkanı Faruk Hançer “döviz düşüyor, zammı kalıyor”derken, firmal


  5 şirket Telekom’la sözleşme imzaladı

Telekomünikasyon Kurumundan A Tipi Lisans almış uzak mesafe telefon hizmetleri (UMTH) veren Superonline, Global İletişim, Borusan Telekom, Koç.net ve Doğan Telekom şirketleri ile Türk Telekom A.Ş arasında, A tipi ara bağlantı sözleşmesi imzalandı.


  Vergi borçluları açıklanacak

Her bir vergi dairesine 125 bin YTL ve daha fazla borcu bulunan mükelleflerin listeleri, 17 Temmuz-17 Ağustos günleri arasında vergi dairelerinde ilan edilecek.


  Yabancılara stopaj sıfırlandı

Yabancı yatırımcıların finansal araçlardan Türkiye’de elde ettikleri kazanç ve iratlara uygulanan stopajın sıfırlanmasını öngören kanun, Resmî Gazete’de yayınlandı.


  779 bin memur sendika üyesi

ANKARA - Hükümetle toplu görüşme yapmaya hak kazanan kamu görevlileri sendikaları belli oldu. Kamu görevlileri sendikaları ile konfederasyonların üye sayıları, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.


  STK'ların etkisi artacak

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, AB ile müzakerelere başlamış bir Türkiye’de, sivil toplum örgütlerinin etkisinin her geçen gün daha fazla olacağını söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004