Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cimbom kupasına yarın kavuşuyor

Turkcell Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, şampiyonluk kupasını yarın saat 21.30’da oynayacağı Kayserispor maçı öncesi alacak.

Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlenecek ve sarı-kırmızılı taraftarların stada saat 17.00’den itibaren alınacağı kupa töreni organizasyonu, saat 19.00’da başlayacak. Statta düzenlenecek çeşitli faaliyetlerle, geçtiğimiz sezonun Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray’a, 16. lig şampiyonluğu kupası verilecek. Gecede ayrıca, geçen sezonun PAF Ligi şampiyonu Galatasaray PAF Takımı da kupasına kavuşacak.

“2007 Hedef 17”

Turkcell Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonda sloganını, ‘’2007 Hedef 17’’ olarak açıkladı. 2007 yılında 17. lig şampiyonluğu hedefleyen sarı-kırmızılılar, yarın Ali Sami Yen Stadı’nda Kayserispor ile oynayacağı sezonun İstanbul’daki ilk maçında, yeni hedefini taraftarlarıyla paylaşacak.

Bu arada, Galatasaray’ın yeni sloganı ‘’2007 Hedef 17’’ tişörtleri de bugünden itibaren Galatasaray Store mağazalarında satışa sunulmaya başlanacak. Tişörtler, büyükler için 19,50 YTL, küçükler için de 18,50 YTL’den satışa çıkarılacak.

Biletler satışta

Galatasaray’ın, Turkcell Süper Ligi’ndeyarın yapacağı Kayserispor maçının biletleri satışa çıkarıldı. Ali Sami Yen Stadı’nda saat 21.30’da başlayacak maçın biletlerinin satışına Biletix bayilerinden başlandı.

12.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türk futbolunda bir ilk

  Rövanş maçı zor olacak

  Cimbom kupasına yarın kavuşuyor

  Moralsiz F. Bahçe, başkentte G. Birliği önünde

  Kayserispor’da yüzler gülüyor

  Potada G. Kore'yi yendik

  Ronaldo Milan yolunda

  Sarıyer Belediyesi’nden spora tam destek

  Kırkpınar rüzgârı Tosya’da esecek

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004