Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kayserispor’da yüzler gülüyor

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Tiran karşısında alınan 20’lık galibiyetin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Mamur, iyi futbol sergileyen oyuncularını kutladığını belirterek, şunları söyledi: ‘’Tiran karşısında üstün bir oyun sergileyerek deplasmanda 20 galip gelip iyi bir avantaj yakaladık. Kayseri’de yapacağımız rövanş maçında rehavete kapılmayıp yine galip gelerek tur atlayacağımıza inanıyorum. Aldığımız galibiyet herkese hayırlı olsun.’’

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise 20’lık avantajı rövanş maçında iyi değerlendirmek istediklerini ifade ederek, ‘’4’ü Avrupa’da olmak üzere son 5 maçımızda gol yememenin sevincini yaşıyoruz. Ancak kalemizde gördüğümüz pozisyonları değerlendireceğiz. Şimdi Galatasay ile yapacağımız maçı düşünüyoruz’’ dedi.

Gözler G. Saray’da

Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Tiran karşısında aldıkları 20’lık galibiyetle moral bulduklarını belirterek ‘’Tiran moraliyle Galatasaray’dan en az 1 puan alacağız’’ dedi. Miraboğlu, Tiran karşısında çok iyi oynadıklarını ve fırsatları iyi değerlendirerek 2 gol attıklarını kaydederek şunları söyledi: ‘’Tiran güçlü bir takım. Kayserispor da rakibi karşısında yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi. Muhammed Hanefi’nin iki güzel golüyle iyi bir avantaj yakaladık. 24 Ağustos’ta yapacağımız rövanş karşılaşmasında tur atlayacağımıza inanıyoruz. Tiran yönetimi bizi çok iyi ağırladı. Biz de onları Kayseri’ye geldiklerinde gereken en iyi şekilde ağırlayacağız.’’ Asbaşkan Miraboğlu, Galatasaray karşısında en az bir puan almayı hedeflediklerini belirterek ‘’Tiran moraliyle Galatasaray’dan en az bir puan alacağız’’ dedi.

12.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türk futbolunda bir ilk

  Rövanş maçı zor olacak

  Cimbom kupasına yarın kavuşuyor

  Moralsiz F. Bahçe, başkentte G. Birliği önünde

  Kayserispor’da yüzler gülüyor

  Potada G. Kore'yi yendik

  Ronaldo Milan yolunda

  Sarıyer Belediyesi’nden spora tam destek

  Kırkpınar rüzgârı Tosya’da esecek

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004