Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lugano'ya Kiev itirazı

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu, Uruguaylı yeni transfer Lugano'yu Dinamo Kiev maçının rövanşında oynatabilmek için izin beklerken, Dinamo Kiev'in bu talebe itiraz ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe, cumartesi günü İstanbul'a getirdiği Diego Lugano'yu, Dinamo Kiev ile çarşamba günü oynanacak Şammpiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında oynatabilmek için bir kez daha harekete geçti.

UEFA'ya liste verirken, Uruguaylı oyuncunun özel durumunu anlatıp, rövanşta oynatabilmek için izin talebinde bulunan yöneticiler, yeni bir girişimde bulunacak. Brezilya Futbol Federasyonu'nun hafta sonunda çalışmaması nedeniyle işlem yapamayan yöneticiler, düntüm evrakları tamamlayıp, başvurularını yinelediler.

Fenerbahçe, daha önce kadrosuna katmasına karşın, Sao Paulo'nun Libertadores Kupası maçları nedeniyle ancak iki gün önce Türkiye'ye getirebildiği Lugano'ya UEFA'dan izin almaya çalışırken, Dinamo Kievliler de buna engel olmak için harekete geçti. Ukrayna ekibi yöneticilerinin, zamanında ismi listeye yazılmadığı için Uruguaylı futbolcunun, çarşamba günkü rövanşta oynamasının yasal olmadığını belirtip, itirazda bulunduğu belirlendi.

Öte yandan Şampiyonlar Liginde Fenerbahçe'nin Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 3-1'in rövanşında yapacağı karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Stephen Bennett düdük çalacak. Bu kupadaki diğer temsilcimiz Galatasarayın ise 5- 2'in rövanşında deplasmanda oynayacağı Çek Cumhuriyeti temsilcisi Mlada Boleslav Galatasaray maçında ise İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson düdük çalacak.

Cüneyt ÜSTÜN

22.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Lugano'ya Kiev itirazı

  Brezilya basını: Roger Fener'de

  Trabzon'un en kötü sezonu

  Delgado'nun sıcak isyanı

  Haydi 12 Dev Adam

  Kupa Barcelona'nın

  Maçın kahramanı

  G.Saray dışarıda kazanamıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004