Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon destek bekliyor

Trabzonspor, UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu rövanşında bugün kendi sahasında Güney Kıbrıs Rum takımı Apoel ile karşılaşacak. Avni Aked Stadında saat 20.45'te başlayacak maçı Alman hakem Michael Weıner yönetecek.

Karşılaşma Show TV'den naklen yayınlanacak. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı ilk maçta 1-1 berabere kalarak avantaj sağlamıştı. Bordo-mavili takım, ligde alınan kötü sonuçları unutturmak ve geçen yılkı Anothosis Famagusta maçının rövanşını almak için turu geçecek skorla sahadan ayrılmayı hedefliyor.

Süper Ligde oynadığı üç karşılaşma sonunda sadece 1 puan alan ve camiada sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor'da gözler Apoel maçına çevrildi. Transfer politikası nedeniyle yönetim kurulu, sahaya sürdüğü oyuncular ve yaptığı değişikliklerle hedef tahtası haline gelmeye başlayan teknik heyette, turun geçilmesi halinde sular bir nebze olsun durulacak.

Geçen yıl Anorthosis Famagusta maçı sonrası yaşanan olumsuzlukların bir benzeri, Apoel maçı sonrası yeniden gündeme gelecek. Başta Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin işine son verilmesi beklenirken, yönetiminde gidişinin başlangıcı, bazı futbolcuların kadro dışı bırakılacağı bazılarına da ağır para cezası verilebileceği dile getiriliyor.

Trabzonspor yönetim Anorthosis Famagusta maçı sonrası Türkiye genelinde kaybedilen prestijin bu yıl kazanılması için elinden geleni yapıyor. Şuanda tur primini açıklamayan yönetimin, Apoel'in geçilmesi halinde futbolculara ekstra prim verebileceği kaydedildi.

Kayseri-Tiran

UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Tiran'la oynadığı ilk karşılaşmayı deplasmanda 2-0 kazanan temsilcimiz Kayserispor bugünkü rövanş maçına avantajlı çıkıyor. Atatürk Stadında oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak.

24.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sırada Yunanistan var

  Trabzon destek bekliyor

  Formula 1'de bilet tükendi

  Bakan Şahin başkanlara kızdı

  Ricardinho idmanda

  Esas final bugün

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004