Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Esas final bugün

Japon'daki turnuvaya, Litvanya galibiyetiyle müthiş bir başlangıç yapan 12 Dev Adam, Avustralya ve Brezilya zaferlerinin ardından, dördüncü maçında Katar'ı 76-69 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler, Katar karşısında sakatlıklar nedeniyle bir çok as oyuncusunu dinlendirirken, mili takımda ABD patentli genç Engin Atsür attığı 12 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olurken, tecrübeli Ender Arslan ve Cenk Akyol'da 10'ar sayıyla maçı tamamladılar. Türkiye'de oyunda süre alan tüm oyuncular sayı kaydetme başarısı gösterirken, antrenör Bogdan Tanjevic, Katar karşısında, sakatlıkları bulunan kaptan İbrahim Kutluay ve Serkan Erdoğan'a, mücadelede yer vermedi.

Katar karşısında Türkiye, maç boyunca rahat bir oyun ortaya koydu, yalnızca maçın son bölümlerinden Katar'ın farkı azaltmasıyla kısa süreli bir tedirginlik yaşandı. Bu bölümde Ermal gereksiz top kayıpları yüzünden antrenör Tanjevic'i bile tedirgin etti. Bir ara farkı 20 sayının üzerine kadar çıkaran milliler, son periyotta, Katar karşısında 20-11 geriye düşmesine rağmen, maçı 76-69 kazanmayı başardı.

Grup liderliği için bugün Yunanistan'la oynayacağız. Bu müsabakanın çok zor ve çekişmeli geçeceği biliniyor. Rakibimiz dünkü karşılaşmada Brezilya'yı zorlanmadan geçerek liderliğini korudu. Yunanistan aynı zamanda geçen yılın Avrupa Şampiyonu apoletini de taşıyor. Takımın gücü ve kalitesi ortada. Bu bakımdan bu müsabakayı kazanmamız halinde Japonya'da "en flaş takım" kim diye sorulduğunda tartışmasız herkes "Türkiye" cevabını verecek.

Erol DOYURAN

24.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sırada Yunanistan var

  Trabzon destek bekliyor

  Formula 1'de bilet tükendi

  Bakan Şahin başkanlara kızdı

  Ricardinho idmanda

  Esas final bugün

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004