Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gözler 12 Dev Adam'da

Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda (C) Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak 2. tur maçı oynamaya hak kazanan (A) Milli Basketbol Takımı, bugün ilk 8 takım arasına kalabilmek için Slovenya ile karşılaşacak. Türkiye, TSİ 11.00'de başlayacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde çeyrek finale yükselecek. Karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak.


UEFA'da rakipler belli oldu

UEFA Kupası'nda 1. tur maçlarının kura çekimi, dün Monaco'da yapıldı.

AZ Alkmaar geçen yıl UEFA'da yarı final oynadı

UEFA Kupası 1. turunda Kayserispor'un eşleştiği Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı, geçen yıl UEFA Kupası'nda yarı finale kadar yükselme başarı gösterdi.


  Ve Anelka Bolton'a gitti

Bir süredir İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers ile transfer görüşmeleri yürüten Nicolas Anelka'nın transferi nihayet çözümlendi.


  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin APOEL FC takımını 1-0 yenerek eleyen Trabzonspor'da, kulüp başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takımın üzerindeki stresi attığını ve bundan sonra galibiyet serisinin devam edeceğine inandığını söyledi.


  Raikkonen turların en hızlısı

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, Formula 1 araçları İstanbul Park Pisti'ne çıktı. Formula 1'de ilk antrenman turları yapılırken, en hızlı tur zamanına, geçen yıl İstanbul'daki ilk yarışın galibi McLaren Mercedes pilotu Kimi Raikkonen ulaştı.


  Koeman: G.Saray 2. tura çıkabilir

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda 2. tur mücadelesi vereceği rakipleri, Liverpool, PSV Eindhoven ve Bordeaux, yaptıkları açıklamalarda kuradan memnun olduklarını bildirdi.


  Rapid'i UEFA'ya Moldovan taşıdı

Geçen yıl yaptığı çıkışla UEFA'da çeyrek final oynama başarısını gösteren Rapid Bükreş, bu yıl Moldovan sayesinde UEFA kapısından zor da olsa içeri girdi.


  Rıdvan Beder anısına turnuva

İstanbulspor Kulübü, geçirdiği deniz kazası sonucu ölen altyapısında oynayan Rıdvan Beder'in anısına futbol turnuvası düzenliyor.


  3 saniyede 100 km'lik hız

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde yarışseverler, motorsporları teknolojisinin en üst düzeyde kullanıldığı araçları izleme fırsatı bulacaklar.


  İstanbul Park'ı tanıyalım

Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapacak İstanbul Park Pisti, toplam 2 milyon 215 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor.


  11 takım 22 pilot

İstanbul Park Pisti'nde 25-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde 11 takım 22 pilotuyla mücadele edecek.


  Schumacher'ın rekoru kırılamadı

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'i en çok kazanan pilot Alman Michael Schumacher oldu.


  Sallanan bayraklar ne anlatıyor?

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1 yarışlarında, pilotlar, kullanılan değişik renkteki bayraklarla uyarılıyor.


  İlk 8 sıra puan alıyor

Formula 1'de her Grand Prix'yi ilk sekiz sırada bitiren yarışçılar, sürücüler ve takımlar, dünya şampiyonalarında puan elde eder.


  Pilot güvenliği ön planda

Formula 1 araçlarını kullanan pilotların güvenliği organizasyonun en önemli kısımlarından biri olarak dikkat çekerken, darbeleri emen arka çarpma modülleri 1997 sezonu başında her otomobil için zorunlu kılındı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004